USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Драйвовий Тартак запалив на «Бандерштаті». Фото

5 Серпня 2018 10:26
Виступ гурту Тартак у фіналі другого дня фестивалю «Бандарштат» супроводжувався запальними танцями та неймовірними слемами, до того ж разом на сцену з гуртом виходили Арсен Мірзоян та лідер Фіолету і водночас арт-директор «Бандерштату» Сергій Мартинюк.

Зокрема, виступ команди розпочався з нових пісень платівки «АнТАРТАКтида. Частина друга». Вже з самого початку треки «Ла-Інтро», «Людинаміт», «Геть Негатив» дали зрозуміти, що сумно бандерштатівцям точно не буде – забігаючи наперед скажемо, що вони качали, співали, слемилися та танцювали упродовж всього виступу Тартака та Олександра Положинського.
Перед виконанням пісні «Знаєш Мій День» фронтмен Тартака запросив на сцену Арсена Мірзояна, пожартувавши, що в Арсена в програмі теж був цей трек і він запросив його без попередження. До слова, приспів знав чи не кожен бандерштатівець, тож її, напевно, почув кожен на території фесту, а сам Олександр Положинський сказав, що виконання цієї пісні фестивальниками було просто ідеальним.
Коли гурт грав «Ну, пострибай!», на сцену вийшли танцівниці, що ще більше додало запалу і без того драйвовому треку. Не обійшовся виступ Тартака і без легендарної пісні «Наше літо».
Також на сцену до Олександра Положинського виходив арт-директор фестивалю Сергій «Колос» Мартинюк, з яким виконали трек «Не кажучи нікому». Окрім того, на сцені прозвучав «Мій лицарський хрест».

Публіка просто вимагала виходу на біс, і, як завжди, Тартак не відмовився зіграти ще кілька пісень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus