USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Бандерштат-2018»: харизматичні чоловіки розповіли, чому обирають цей фестиваль

6 Серпня 2018 17:38
Фестиваль українського духу «Бандерштат-2018» щороку набирає обертів, адже тут кожен може знайти себе, а однією з його окраси є люди. Тому пропонуємо до вашої уваги добірку найгарніших та найколоритніших чоловіків «Бандерштату», яких вдалось спіймати в об’єктив фотокамери.

Вперше на «Бандерштат» приїхав Богдан із Харкова, хоча у Луцьку вже бував раніше.

«На фестиваль приїхав із самого першого дня, приємно потішив гурт «Тартак», дуже сподобалася Христина Соловій, та й взагалі, тут зібрана більшість кращих українських гуртів та музикантів, є і цікаві гості із-за кордону, яких приємно було послухати – саме це й зачепило мене, аби приїхати на фестиваль. І взагалі, Луцьк є одним із улюблених моїх міст в Україні, адже воно охайне, затишне та гарне», - каже чоловік.


Новоспеченим бандерштатівцем став і Дмитро з Вінниці.


«Моя дівчина тут уже втретє, цього року вирішив приїхати і я. Багато чув про атмосферу цього фестивалю, зокрема те, що тут популяризується національна ідея, здебільшого виступають українські гурти, й «Бандерштат» безалкогольний. Та дуже задоволений своїм рішенням, адже усе тут дуже круто. Я переконаний, що цей фестиваль має велике значення для виховання патріотизму й заохочує до здорового способу життя. Сподобалося мені й саме місто, адже Луцьк такий мінімалістично-туристичний: є де погуляти, охайно та просторо», - ділиться враженнями Дмитро.

Вперше приїхав на фестиваль і Мирослав зі Львова.


«Подорожуючи по інших фестивалях, ми неодноразово чули позитивні відгуки саме про «Бандерштат». Сумно, що багато хто сприймають фестивалі як вільні зони від батьків, поліції, де можна будь-що робити та безмірно вживати алкоголь, і це все перетворюється на «п’янку-обригаловку». А тут немає алкоголю, трохи строго, але комфортно та безпечно. І це більше приємно, що можна послухати якісну музику, а ввечері посидіти біля вогню. Приїхавши сюди можна відпочити від повсякденної рутини та познайомитися з цікавими людьми», - наголошує Мирослав.

Фестиваль «Бандерштат» став справжнім відкриття для Олега із Тернополя.


«Я дуже давно мріям приїхати на «Бандерштат», років зо 4, але то якісь справи були, то поїздка на море. А от цього року я скасував відпочинок та приїхав сюди. І не пошкодував, адже враження неймовірні. У Тернополі ми маємо свій музичний фестиваль, теоретично, він би мав бути ріднішим, але ні, цей по-духу дуже близький», - каже Олег.

Обираючи місце для відпочинку Стас з Івано-Франківська вирішив приїхати саме на «Бандерштата», адже, каже чоловік, це фестиваль, який якісно відрізняється від багатьох інших в Україні.


«Я тут вперше, і нас дуже гарно та радо прийняли. Мені тут дуже подобається атмосфера та перелік запрошених музичних гуртів. Також варто відзначити й те, що організація на високому рівні: забезпечили доїзд у місто, серйозна охорона, душ, туалети, медпункт, є що цікавого купити на згадку та чого покуштувати. Мені тут дуже сподобалося те, що є заборона на алкоголь, що піднімає фестиваль на сходинку-дві вище від багатьох інших, адже немає людей, які заважають відпочивати та насторожують. Тому я приїду сюди й наступного разу», - розповідає бандерштатівець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Рованці Показати IP 6 Серпня 2018 20:46
А що це за старий сидить на соломі? Світлі штани, синя футболка? І пальці так розтопирив, ніби має робити гінекологічний огляд?
Док до Рованці Показати IP 6 Серпня 2018 23:01
у...боноштатівець

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus