USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Дрифт та контраварійне водіння: у Луцькому НТУ відкрили автодром

16 Листопада 2018 17:48
Офіційне відкриття автодрому відбулося у Луцькому національному технічному університеті.

Проект реалізували студенти та викладачі університету після того, як ініціатива увійшла в перелік кращих на конкурсі соціально-інноваційних проектів, що проводився у ЗВО навесні 2018 року, інформують на сайті ЛНТУ.

Нагадаємо, Студентська рада Луцького НТУ за підтримки Британської ради в Україні та ГО «Молодіжна платформа» проводили конкурс підтримки соціально-інноваційних проектів у Луцькому національному технічному університеті та відокремлених структурних підрозділах. Сумарний бюджет конкурсу становив 200 тисяч гривень.

Основною метою Пітчингу (конкурс проектів, який проводиться в Україні Британською Радою разом із партнерами та органами державної влади в рамках програми Активні громадяни, - ред.) є підтримка соціально-інноваційних ініціатив, що сприяють всебічному розвитку закладів вищої освіти, а також можливість зібрати якомога більше ідей для соціальних проектів, реалізація яких об’єднає студентів, викладачів та інших активних громадян.

Проект створення автодрому став одним із найкращих і нині його вдалося успішно реалізувати завдяки спільним зусиллям студентів Луцького НТУ та технічного коледжу й викладачів.

Під час офіційного відкриття автодрому анонсували справжній дріфт, заїзди та майстер-класи із контраварійного водіння. На офіційне свято відкриття зони для майбутніх автомобілістів завітали близько 60 учнів різних шкіл та їхні вчителі.

Під час заходу анонсували, що наступним етапом після створення автодрому є запровадження курсів контраварійного кермування та екстремального водіння.

Міні-автошоу та презентація автодрому сподобалася школярам. Особливо їх зацікавив дріфт, адже після побаченого екстрим-шоу, вони вишиковувалися у чергу, аби прокататися поряд із безстрашним водієм. Натомість учні кажуть, що такі заходи для них є корисними і цікавими, бо машина - давно уже не дивина, тому на правильне кермування і знання ПДР потрібно звертати особливу увагу і пішоходам і водіям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
))) Показати IP 17 Листопада 2018 11:52
Нехай зав.кафедри на свому пижу дрифтане...покаже юному поколінню як потрібно резину палити)))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus