USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Друга поспіль нічия: «Волинь» не змогла перемогти «Агробізнес» на виїзді

5 Квітня 2021 17:01
Луцька «Волинь» вдруге поспіль зіграла у нульову нічию. Лучани на виїзді не зуміли обіграти конкурента у боротьбі за Прем’єр-лігу волочиський «Агробізнес».

Без сумніву протистояння «Волині» та «Агробізнесу» – центральний матч 20 туру, адже обидві команди претендують на підвищення у класі, щоправда результати останніх поєдинків не вражають. Волочисці перед звітним туром знаходилися на четвертому місці з 35 очками, натомість «Волинь» розташовувалася на сходинку нижче, маючи в активі 31 очко та на одну гру менше.

У минулому турі «Волинь» розписала нульову нічию з «Миколаєвом». «Агробізнес», стартувавши з перемоги після зимової перерви, в двох останніх турах заробив лише одне очко, програвши «Металісту 1925» та зігравши внічию з «Альянсом». Тож і «Агробізнес», і «Волинь» сьогодні прагнули здобути максимум очок.

Команди рівно розпочали гру, але ближче до 10 хвилини «Волинь» потрохи перебрала ініціативу. Лучани подали кілька кутових, але вони нічим не закінчилися, а Коломойцю довелося вибачатися перед партнерами за зовсім невдалий удар здалеку. Натомість «Агробізнес» мав момент з виходом віч-на-віч Семенця, але Леванідов був першим на м’ячі, ліквідувавши небезпеку.

Загалом на полі було дуже багато боротьби та технічного браку, що сприяло не надто якісному футболу у виконанні обох команд. Але після 30 хвилини «хрестоносці» знову увімкнулися. Зокрема на 31 хвилині Приймак після довгого розіграшу завдав першого удару в ствір воріт у матчі, а за хвилину Оринчак міг відкривати рахунок – номінальний півзахисник бив з розвороту після прострілу Сімініна, але поцілив у воротаря.

Вже у додатковий час свій шанс мав Коломоєць – форвард в один дотик замикав простріл Мартинюка, але пробив над перекладиною.

Одразу ж по перерв Василь Сачко вирішив підсилити атаку, випустивши замість досвідченого Коломойця молодого Кобзаря.

Початок другого тайму не відрізнявся від першої половини зустрічі – на полі і далі було багато боротьби і браку.

До кінця тайму «Волинь» двічі била з-за меж карного майданчика, але Протасов пробив вище, а Кобзар несильним ударом поцілив в руки воротарю.

З виходом на поле Нкололо на останні 15 хвилин «хрестоносці» підвищили темп та більше часу проводили на половині поля господарів, але моментів від цього не збільшилось. На 87 хвилині ледь не «наварив» воротар «Агробізнесу Мозіль, який збив Мартинюка перед власним штрафним. Приймак зі штрафного цілив у воротарський кут, але кіпер відбив м’яч.

В підсумку матч завершився нульовою нічиєю, яка стала другою поспіль для лучан. В наступному турі «Волинь» прийме на власному полі херсонський «Кристал».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Тарас Показати IP 5 Квітня 2021 17:08
"але кіпер відбив м’яч" ахахааха
Саша до Тарас Показати IP 5 Квітня 2021 19:05
а шо тута смішного, чи я непоняв прікола.... смішніше буде фраза - "несильним ударом поцілив в руки воротарю" P.S. А как ставити апостроф??? Ілі Ктл-це Ктл-ве
075 Показати IP 5 Квітня 2021 19:26
Тяжко нашому футбольному клубу "Волинь" дається гра у футбол, ну дуже тяжко. З такою грою немає що робити в Прем'єр Лізі. Зайти в УПЛ на один сезон і зразу вилитіти знову в Першу Лігу, як через пару місяців з тріском і свистом будуть робити це: ФК "Минай", чи ФК "Рух" чи ПФК "Львів". Стидно!!!
Лучанин Показати IP 5 Квітня 2021 20:41
Як би то дивно не звучало, але рівень гри і її якість напряму залежить не від тільки від футболістів, а від зацікавленості і власть імущих у розвитку волинського футболу, шоби в кінцевому результаті зробити "Волинь" командою вищої ліги ! На жаль, - такої нема !
Хавбек Показати IP 5 Квітня 2021 20:51
Більш ніж упевнений, що ніхто з чиновників міської ради, ОДА, обласної ради ні в дитячі роки, ні в юнацькі не займався у секції футболу і, відповідно, футбол як вид спорту їм байдужий ! Полюбляють казино - відразу дали зелену вулицю азартним ігра А насиплють у Горохові гору Дяк Микола - зроблять другий Буковель ! Тільки до футболу все руки не доходять !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus