USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.20 10.44

Дружина співака з Волині виконала відомий хіт на «Голосі країни»

18 Вересня 2023 12:01
Дружина відомого українського співака родом з Волині Андрія Вдовиченка (DOVI) Олександра Вдовиченко з Харкова вже звикла до успіхів свого чоловіка, але вирішила запалити власну зірку на «Голосі країни-13».

Вокалістка протягом тривалого часу не наважувалася розпочати співочу кар’єру, але її чоловік надихнув її все ж таки зробити цей крок на зустріч мрії, пише ТСН.

Читати ще: 21-річна лучанка на «Голосі країни» зачарувала унікальним голосом. Відео

«На першому концерті чоловіка, люди діставали телефони, починали співати. Я стою, у мене все у мурахах: «Боже, як же це круто, я теж хочу це відчути». Хочеться вже інший етап в своєму житті, реалізацію себе як артиста. Тому я хочу бути почутою на цьому проєкті і маю надію, що я зможу голосно про себе заявити», – поділилася Олександра.

Співачка здивувала тренерів виконанням хіта свого коханого «Чекаю вдома», який він випустив разом з Ярославом Карпюком з Волині. Олександра переробила ліричний трек у потужну рок-версію з сильним вокалом.

Запросити Олександру до своєї команди хотіли одразу двоє тренерів – Надя Дорофєєва та Артем Пивоваров. Вокалістка без вагань визначилася, що хоче продовжувати створювати хіти разом з Артемом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus