USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Дрифт на Софіївській площі: поліцейські спостерігали за зйомками

10 Серпня 2021 18:28
Оприлюднили фото, на яких видно, що за дрифтом на Софіївській площі спостерігали кілька десятків поліцейських. Важливо, що раніше в поліції запевняли – жодних дозволів на проведення зйомок не отримували.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на Київ.Media.

Це фото опублікував один з учасників дрифту 10 серпня - ірландський гонщик Конор Шанаган. У цей день біля Софіївського собору знімали рекламу компанії Red Bull.

Стояли та розмовляли

Гонщик опублікував фото у своєму інстаграмі. Там видно щонайменше 20 поліцейських, які просто стоять неподалік від спортивного автомобіля.

Також помітно, що кілька правоохоронців підходили до мікроавтобусу компанії, яка проводила знімання реклами. Чи намагалися вони якось завадити знімальному процесу – невідомо.
Коротко про дриф на Софіївській площі

Там влаштували перегони двох автомобілів із логотипами Red Bull. Вони їздили колами та дрифтували, тому бруківка в цьому місці дуже забруднена.

Після цього туди викликали клінінгову компанію, яка почала чистити мощення. Прибиральники сказали, що це робиться легко, проте для повної очистки знадобиться 2 або 3 дні.

У зйомках брала участь співачка Alyona Alyona, яка опублікувала у своєму інстаграмі відео з цього місця.

Коли історія набула розголосу в мережі, ексміністр екології Ігор Шевченко написав, що необхідний дозвіл надали у заповіднику «Софія Київська».

Відреагували на інцидент і в Міністерстві культури. Там сказали, що такі зйомки недопустимі в місцях, які є підтвердженою буферною зоною ЮНЕСКО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Майнрид Показати IP 10 Серпня 2021 23:31
Брехуни, дозволів ніхто недавав . Кароче нікого не посадять , беззаконня.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus