USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

ДТП на Волині: автомобіль злетів у кювет та перекинувся

11 Листопада 2020 11:48
За минулу добу волинські рятувальники тричі виїздили на проведення аварійно-рятувальних робіт. Двічі на відкривання дверей в обласному центрі і одного разу на ДТП.

Про це повідомляє Управління ДСНС у Волинській області.

Так, о 4:25 до оперативно-координаційного центру Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що сталася дорожньо-транспортна пригода на трасі Львів-Луцьк біля села Чаруків Луцького району. До місця події негайно виїхав особовий склад чергового рятувального відділення в складі чотирьох людей.

Бійці ДСНС допомогли потерпілим в аварії – на ношах донесли до карети швидкої допомоги водія та пасажира автомобіля Opel Vectra, а також витягли з кювету автівку, що перекинулася, і відбуксирували її на безпечну ділянку дороги.

Окрім цього, у житловому будинку на вулиці Грушевського, де допомоги потребувала хвора жінка, і на вулиці Федорова, де чоловік літнього віку не зміг зайти у власну квартиру через двері, що захлопнулися. Рятувальники через балконні двері потрапили в оселю та відкрили двері пенсіонеру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus