USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

ДТП у Луцьку: тролейбус зачепив вантажівку

19 Липня 2018 14:43
У Луцьку тролейбус зачепив платформу вантажного автомобіля, яка виступала на проїжджу частину. Тролейбус отримав незначні механічні ушкодження.

Інцидент трапився поблизу залізничного вокзалу близько 13:40.

Зі слів очевидців, тролейбус, який прямував за маршрутом №4, виїжджав з зупинки. Водій не дотримався дистанції та зачепив боком платформу вантажного автомобіля.

Як кажуть свідки, вона виступала на проїжджу частину, тому багато простору для маневру водій тролейбуса не мав.

На місці працює патрульна поліція, яка з’ясовує деталі інциденту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 19 Липня 2018 15:05
Тут водій тролейбуса не винен. Платформа не обозначена, виступає на велику відстань, а це порушення ПДР, водій тролейбуса її міг запросто не бачити, особливо на сонці. Тут тепер питання хто переможе - ПДР чи хто і на скільки ручку позолотить.
Анонім Показати IP 19 Липня 2018 15:31
керманич "платформи" був Забовьязаний ,згідно Правил ПДР,виставити попереджувальні знаки,знаки аварійної зупинки...тощо.
Петро Показати IP 19 Липня 2018 19:05
Ще один "майстер парковки" на підводі.. Понабираються селюки зі стажем водіння гужового транспорту, а як в місті себе вести не навчились

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus