USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку на Парковій зіткнулися тролейбус та маршрутка. Фото

16 Лютого 2022 16:25
У Луцьку сталася аварія за участі маршрутки № 32 і тролейбуса № 2. Машини громадського транспорту зіштовхнулися 16 лютого орієнтовно о 15:00 на вулиці Парковій, передає Суспільне.

Внаслідок зіткнення в автобуса розбиті скляні двері, в тролейбуса побиті вікна.

Як розповів водій маршрутки № 32 Василь, у маршрутці та тролейбусі на момент зіткнення перебували пасажири. «В мене було орієнтовно 20 людей. Викликали поліцію, і люди повиходили», – зазначив чоловік.

Зі слів водія маршрутки, обидва транспортні засоби повертали з однієї смуги з вулиці Глушець на вулицю Паркову.

«Тролейбус повертав і виходив на саму крайню полосу. Я виходив лівіше. Він в дзеркало не подивився, почав вивертати, вирівнюватися. Я виїхав майже на забор і получається боком вперся в скло тролейбуса», – додав чоловік.

Водій тролейбуса розповісти журналістам про обставини ДТП відмовився.

Як розповів Суспільному патрульний поліцейський Василь, у ДТП ніхто не травмувався, у транспортних засобів – механічні пошкодження.

«Водій автобуса не дотримувався безпечного бокового інтервалу та допустив зіткнення з тролейбусом, який був з правої сторони. Пишемо протокол на винуватця», – зазначив правоохоронець.

На місці працюють патрульні поліцейські, які з’ясовують усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
1-1 Показати IP 16 Лютого 2022 16:40
Яка то маршрутка, знову автобуса маршруткою обізвали. З габаритами проблеми як водія так і писак?
Цікаво Показати IP 16 Лютого 2022 18:55
"обидва транспортні засоби повертали з однієї смуги з вулиці Глушець на вулицю Паркову"(С) - по перше обидва транспортні засоби фізично через свої габарити не можуть поміститися на одній смузі, по друге, за такі висловлювання в водія треба відібрати посвідчення водія і не допускати до подальшого керування якщо людина не знає елементарного та ще й щось доказує. Чому перевізник допускає до керування ТЗ водіїв які навіть не читали ПДР?
Бачив те ДТП Показати IP 16 Лютого 2022 21:16
Це була повна срака , як вони їздять це взагалі.. їм тільки в Гта Сан-Андреас с читам їздити і то певно не пройдуть .
Анонім Показати IP 16 Лютого 2022 21:19
Шановні "писакі" по ваших коментарях ви всі великі водії які дуже з великим досвідом водіння автомобіля та ще й великогабаритних авто.Довожу до вашого відома що на тій ділянці де сталася ця дорожньо транспортна пригода по тих смугах проходять такі транспортні засоби свобідно якщо дотримуватися дорожніх розміток і правил дорожнього руху, особливо для тролейбусів. А "висловлювання"водія маршрутки і руху водія тролейбуса це є ще спірне питання. І те що водій автобуса намагався уникнути цієї дорожньо транспортної пригоди, це не означає що він без досвіду роботи. Бо на таку роботу без досвіду роботи на теперішній час людей не беруть.
Янукович до Анонім Показати IP 17 Лютого 2022 02:03
Як видно ,беруть ще й як.не вмієш-не сідай за кермо Пруться,як рагулі .кончіти бля
Свідок пригоди Показати IP 16 Лютого 2022 23:17
Я не хочу когось з водіїв захищати, але якщо я правильно розумію з цього всього сказаного то водій автобуса із за свого коментарю взагалі не повинний керувати ТЗ, і в нього повинні вилучити права. Тоді в мене є питання на рахунок водія тролейбуса, якщо він в цій обстановці правий,то чому відмовився від коментарів????
Ксю Показати IP 17 Лютого 2022 01:05
З парку у цей підйом тирчить камера, а то і дві.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus