USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ДТП з курсантками в Києві: двом дівчатам ампутували ноги

26 Серпня 2020 14:39
Двом курсанткам, на яких у Києві наїхав п'яний водій, ампутували по нозі.

Про це в середу, 26 серпня, повідомляє Громадське з посиланням на волонтерку Наталію Воронкову, яка перебуває біля військового госпіталю.

Зазначається, що в однієї з курсанток також під питанням ампутація другої ноги. Третю дівчину також прооперували - у неї зламані обидві ноги.

Як повідомляє Командування Медичних сил ЗСУ аварія сталася за участю військовослужбовця Н. та слухачів Української військово-медичної академії. Стан пацієнток оцінюють як стабільний, вони у свідомості та на самостійному диханні.

25 серпня на території військової частини на вулиці Зоологічній у Києві автомобіль «Тойота Пріус» збив трьох курсанток. Поліція повідомляла, що водія затримали. Також там кажуть, що процесуальне керівництво буде здійснювати військова прокуратура.

Проти затриманого порушили справу за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу, санкція передбачає до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом до трьох років.

За даними ЗМІ, за кермом авто перебував майор, а подію намагаються приховати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
скептик Показати IP 26 Серпня 2020 15:05
при чому тут військова прокуратура ?!!! це не військовий, а цивільний злочин. тому крєндєлю треба хазяйство ампутувати
Україна-руїна Показати IP 26 Серпня 2020 15:12
Яке горе !!! ото пяні і під наркотою бидла на дорогах... ЖАХ століття і тисячоліття !!! Молодим дівчатам - ноги ампутували - це на чиїй совісті ? ці жахи 29 років в країні ! хто знає чому безнаказаність і такі горя стаються 29 років...
Луцьк Показати IP 26 Серпня 2020 17:12
С*ка кончені закони. Три дівчини інваліди пожиттєво, а цьому падлі світить до 8 років не факт що обійдеться умовно. Як так країно.
Поліщук Олександр Ми Показати IP 26 Серпня 2020 18:15
Як так, ви запитали? А ось так, бо цей покидьок являється майором ЗСУ, скоро буде підполковником, зараз займає посаду - начальника курсу військово-медичної академії. В минулому, як ми всі вже про них привикли говорити - герой, захисник України, перебував на фронті, учасник АТО/ООС, має державні нагороди, військова характеристика з останнього місця служби до військово-медичної академії позитивна. А бачте, виявився як і всі алкашом безпробудним, тільки у військовій формі. Він ще служить, а йому треба лікуватись, бо ще рік два і не на пенсію піде, а у наркологічний диспансер чи в дурку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus