USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Дуальна освіта: студентка ВНУ поєднуватиме навчання з роботою

1 Березня 2024 23:54
У Волинському національному університеті імені Лесі Українки відбулося чергове підписання договору про впровадження в навчальний процес елементів дуальної форми здобуття освіти. Студентка факультету хімії та екології поєднуватиме навчання із набуттям практичних навичок у ТзОВ «ВОЛИНЬЕКОПРОМПРОЕКТ».

Про це повідомляє відділ інформаційної політики вишу.

Відповідний договір підписали ректор Університету Лесі Українки Анатолій Цьось, директор ТзОВ «ВОЛИНЬЕКОПРОМПРОЕКТ» Олександр Бакараєв та здобувачка освіти Дарина Пономарьова, яка навчається за освітньою програмою «Екологія».
На зустрічі також були присутні завідувач кафедри екології та охорони навколишнього середовища Володимир Радзій, доценти кафедри Ольга Караїм, Оксана Музиченко та Зоряна Лавринюк.

Читати ще: ВНУ імені Лесі Українки співпрацюватиме з Колодяжненською громадою

Володимир Радзій розповів, що представники кафедри працюють над впровадженням в навчальний процес елементів дуальної форми здобуття освіти і це вже другий відповідний договір у 2024 році.
Анатолій Цьось та Олександр Бакараєв обмінялися подяками за співпрацю.
Читати ще: У ВНУ імені Лесі Українки показали оновлений медичний факультет

«Ваші випускники складають кістяк нашої фірми і завдяки їм вона розвивається, рухається вперед, заходить в інші області. Можу сказати, що ваші студенти дуже талановиті, старанні і працьовиті», – зазначив очільник ТзОВ «ВОЛИНЬЕКОПРОМПРОЕКТ».
Читати ще: Дуальна система освіти Німеччини: волиняни переймали досвід у Баварії

Також під час зустрічі представники Університету обговорили з гостем подальшу співпрацю та організацію спільних заходів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волиняка Показати IP 3 Березня 2024 12:07
Оце так подія! )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus