USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Душа підрозділу: воїн з волинської бригади на передовій підбадьорює побратимів жартами

23 Лютого 2023 08:03
«О, зараз прийде найвеселіша людина в підрозділі...» – так кажуть побратими про 23-річного бійця Князівської бригади Миколу.

Про це пишуть на сторінці 14-ї ОМБР у Фейсбуці.

Людина з'являється, як вихор: хвилястий чуб, неймовірна усмішка, стрімка впевнена хода.

«Колюня я, 23 рочки пацану. Мене фотографувати? Та мені треба завивку зробити, чи хоч гребінця дайте! Чекайте, я зроблю пристойний вигляд! Ох, ця моя щілинка між зубами, і брови, як у колишнього генсека, і прищі (яких немає) там позамазуйте... Віталік, мене забирають служити в фотовійська!.. В газеті про мене не писати, тільки номер телефону для знайомств з дівчатами можете дати!» – сипле жартами.

В особистому спілкуванні жартівник і вихор Колюня миттєво зникає. З'являється розсудливий і дієвий Микола – волинянин, воїн, який із початком повномасштабного вторгнення повернувся з-за кордону, щоб стати на захист України, і вже рік воює в складі одного з механізованих підрозділів Князівської бригади. Пекельні бої Донбасу і Харківщини не змогли змінити Миколину вдачу.
«Такий характер. Мені з ним нелегко, бо не завжди хочеться жартувати. Війна, знаєте, не сприяє цьому. Але розумію, що навіть у найскладніші моменти таким чином підбадьорюю побратимів. Тому… коли там після вашого матеріалу мені дівчата почнуть писати?» – усміхається.

Читати ще: «Кров, пролита заради великої мети, не висихає», – воїн Князівської бригади

Колюня знову за мить стає душею підрозділу, сипле жартами і змушує сміятися. І на мить якось навіть забуваєш про те, де ти...

А Микола просить українців, тих, що далеко від фронту, не забувати про війну. Бо Перемогу здобувають не тільки зброєю, вона має бути наша спільна!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus