USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Два дні у Луцьку триватиме етно-фестиваль «Різдво у Луцьку». Програма

11 Січня 2019 08:44
Традиційно під час новорічно-різдвяних свят у місті відбуватиметься багато цікавих заходів та подій.

12-13 січня 2019 року на Театральному майдані міста Луцька за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» відбудеться етно-фестиваль «Різдво у Луцьку». Відповідне розпорядження підписав секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.

Захід проводиться з метою популяризації українських різдвяних традицій, звичаїв та обрядів, збереження нематеріальної культурної спадщини, організації змістовного дозвілля мешканців міста у святкові дні.

Основні заходи фестивалю – виступи творчих колективів на Театральному майдані міста Луцька, а також громадська акція «Спільна Коляда». Під час акції відбувається спільне виконання популярної української колядки учасниками Фестивалю, представниками громади міста спільно з представниками релігійних конфесій та влади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мова Показати IP 8 Січня 2019 11:29
Підсумки підбиваються, а не підводяться.
Мирон Показати IP 17 Січня 2022 16:42
Варто знати глибинні витоки і суть Колядного циклу. Бо що є Святвечір та Різдво у світогляді давніх праукраїнців? Що таке Коляда? Рекомендую прочитати: "КОЛЯДА: ЯК ЗУСТРІЧАЛИ ПРЕДКИ СВЯТВЕЧІР ТА РІЗДВО?" - https://uamodna.com/articles/kolyada-yak-zustrichaly-predky-svyatvechir-ta-rizdvo/ "КОЛЯДА ТА РІЗДВО – САКРАЛЬНА ОСНОВА ПРАВОСЛАВНОГО КАЛЕНДАРЯ!" - https://uamodna.com/articles/kolyada-ta-rizdvo-indash-sakraljna-osnova-pravoslavnogo-kalendarya/ "ПРАВОСЛАВНЕ РІЗДВО - головне свято Колядного циклу, свято Творця!" - http://koliada-rizdvo.tilda.ws

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus