USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Два магазини мережі «АТБ-маркет» у Луцьку працюватимуть цілодобово

15 Листопада 2017 15:56
Для двох магазинів мережі «АТБ-маркет» у виконкомі погодили цілодобовий режим роботи.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 15 листопада.

Як повідомила начальник управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай, пропонують встановити на період до 01.01.2019 цілодобовий режим роботи магазину «Продукти-1134» на вулиці Бенделіані, 1 (товариство з обмеженою відповідальністю «АТБ-маркет») із забороною продажу з 22.00 до 08.00 пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових.

Вона пояснила, що новий суб’єкт господарювання працюватиме у приміщенні, де раніше був розміщений магазин «Колібріс» у мікрорайоні ЛПЗ. Члени виконкому підтримали проект рішення.

Для магазину-складу «Продукти-1133» на вулиці Конякіна, 18а (товариство з обмеженою відповідальністю «АТБ-маркет») також пропонували погодити цілодобовий режим роботи до 1 січня 2019 року. Магазин працюватиме у приміщенні колишньої бази супермаркету «Агроконтракт».

Член виконкому Ігор Муковоз поцікавився, скільки товарів у магазині продавали після 23 години.

«Покажіть мені лучанина, який піде після 23-ї години там щось купувати. Я знаю цей район і непогано знаю ситуацію», - зауважив Ігор Муковоз.

Секретар міськради Григорій Пустовіт пояснив, що тепер працюватиме новий власник, і йдеться про роботу як магазину, так і складу. Отже, члени виконкому погодили режим роботи магазину-складу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus