USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Двері «Сталь-М»: європейський еталон безпеки та надійності*

2 Квітня 2019 18:00
У Києві 19-22 березня пройшла міжнародна будівельна виставка Inter Build Expo 2019. Понад 200 найуспішніших компаній представили свою продукцію. Одним з таких учасників стала компанія «Сталь-М» з міста Рівне, презентувавши надзвичайно актуальну пропозицію як для українського ринку, так і для європейського.

Знайомив з компанією молодий директор Андрій Муляренко, старший син засновника «Сталь-М», який натхненно впроваджує нові методи управління та під керівництвом якого стартувала нова серія дверної продукції.

Компанія «Сталь-М» вже майже 20 років спеціалізується на виготовленні сертифікованих дверей, зокрема, Андрій Олексійович презентував продукцію протипожежного призначення та вхідні двері безпеки. У цих моделях втілені нові ідеї та технології виробництва, а також креативні дизайнерські рішення.
Компанія «Сталь-М» підтвердила якість та безпеку своїх дверей, сертифікувавши їх за Європейськими стандартами EN 1627:2014 RC3 (3-й клас зламостійкості) та EN 1627:2014 RC4 (4-й клас зламостійкості). Також, компанія «Сталь-М» отримала сертифікат на 2-й клас кулестійкості ДСТУ 4547:2006 ОЗК-2, який витримує постріли вогнепальної зброї, зокрема, пістолету ТТ. Двері від «Сталь-М» – це європейський еталон безпеки та надійності.

Але сертифікати зламостійкості стали не єдиною перевагою, окрім сталевої безпеки, «Сталь-М» представили нові дизайнерські рішення в оздобленні дверей, виділивши 4 основні серії: Frame, Lines, Free lines, Classic.
Особливу увагу приділили оздобленню стійкому до зовнішніх впливів. Компанія «Сталь-М» оздоблює свої двері масивами різних порід дерев, а саме: дуб, ясен, червоне дерево. Ще одним висококласним матеріалом є HPL-панелі, які є надзвичайно стійкими до зовнішніх впливів та використовуються для оздоблення фасадів будинків.

І третім варіантом оздоблення стійким до зовнішніх впливів є метал в ПВХ-плівці, який дає можливість поєднати різні дизайни.
Загалом всі представлені новинки від «Сталь-М» зробили справжній фурор на Inter Build Expo 2019, а експозиція компанії стала однією з найбільш відвідуваних на виставці. Двері були високо оцінені забудовниками, представниками будівельних компаній, дизайнерами та гостями виставки.

Зокрема, двері «Сталь-М» оцінив особисто заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе. Продукція викликала великий інтерес не лише українських споживачів, а й відвідувачі з Литви, Грузії, Чехії, Польщі, Данії та багатьох інших країн, тому що двері компанії «Сталь-М» – це дійсно європейський еталон безпеки та надійності.

З новинками компанії «Сталь-М» першими можуть ознайомитись жителі Рівненської та Волинської областей, відвідавши фірмові магазини «Сталь-М» в м. Рівне за адресою: вул. Київська, 67 (ТЦ Арена), вул. С.Крушельницької, 77 та в м. Луцьк вул. Рівненська, 25.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus