USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відкрився фірмовий магазин дверей «Сталь-М»*

5 Липня 2017 09:00
Компанія “Сталь-М” відкрила фірмовий магазин дверей у Луцьку. Всі, хто завітав на урочисте відкриття, що відбулося 2 липня, відчули атмосферу свята і мали змогу ознайомитись з широким асортиментом продукції компанії, яка пропагує досконалу філософію безпеки.

Підприємство на ринку дверей України вже майже 20 років. Двері вхідні, протипожежні, сейфи і фурнітура – віднині, щоб придбати цю якісну та сертифіковану продукцію від компанії, що вже завоювала довіру споживачів, волинянам не потрібно їхати в Рівне. Відтепер завітати до фірмового магазину “Сталь-М” можна і в Луцьку.

“Ми виготовляємо дуже високоякісний продукт: двері броньовані вхідні в квартири, двері протипожежні, люки та ворота з межею вогнестійкості 30-60 хвилин. Тому на тому ринку дверей, який зараз є в Україні, ми дуже суттєво відрізняємось від інших”, - зазначила заступник директора компанії Наталія Муляренко.
Весь асортимент продукції українського виробника “Сталь-М”, потужності якої знаходяться в місті Рівне, сертифікований. На всіх етапах виробництва запроваджена система управління якістю ISO.

Окрім того, клієнти фірмового магазину “Сталь-М” в Луцьку можуть скористатися вигідною пропозицією по програмі “Теплі кредити”.
“Ми співпрацюємо з програмами кредитування “Теплі кредити”, в рамках яких налагоджено співпрацю з місцевою владою щодо відшкодування відсотків по закупівлі продукції, яка забезпечує покращені енергетичні умови в будинку”, - повідомив керівник відділу збуту підприємства Роман Зубач.
Тож отримати кваліфіковану консультацію, обрати вхідні двері на будь-який смак і гаманець, а також надійні сейфи та якісну фурнітуру для дверей ви зможете, завітавши до фірмового магазину “Сталь-М”, що розташований в Луцьку по проспекту Соборності, 28.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Віктор Показати IP 7 Липня 2017 09:42
І цілий стенд з продукцією "РОСТЕХ", тобто російські технології
николай Показати IP 8 Липня 2017 01:15
Всі ці двері сталь -м фахівцем домушником відкриваються за хвилини, а замочки навіть мультілок - відмичками декодерами . Де сертивфікати на взламостійкість? Нормальні двері повинні відповідати класу не нижче 4 , аналогічно і замки, захист від самоімпрессій і т д. Кому цікаво - шукайте двері Bodyguard, бо в Луцьку багато квартирних крадіжок останнім часом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus