USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Дві школи з Волині передадуть авто для потреб громади на Київщині

18 Серпня 2022 06:15
Два волинські комунальні заклади – Головненська спеціальна школа «Центр освіти» та Заболоттівська спеціальна школа – передають для потреб Бородянківської селищної ради два автомобілі.

Відповідне рішення ухвалили 16 серпня під час засідання постійної комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області Волиньради.

На адресу обласної ради надійшло звернення від Бородянківської селищної ради Київської області з проханням допомогти у відновленні життєдіяльності зазначеної територіальної громади.

На прохання про допомогу відгукнулися Головненська спецшкола «Центр освіти» та Заболоттівська спецшкола. Вони погодилися передати два автомобілі ГАЗ 2003 та 2004 років випуску.

Депутати рішення підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus