USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Двом волинським журналістам погрожували вбивством?

11 Лютого 2011 10:29
Шеф-редактора ТРК «Аверс» та випускового редактора новин цього ж телеканалу примусово вивезли за межі Луцька та погрожували вбити.

Нагадаємо, 8 лютого стало відомо про те, що від дій зловмисника постраждала шеф-редактор місцевого телеканалу Наталія Московка.

Однак 10 лютого у випуску новин на «Аверсі» повідомили, що тілесних ушкоджень зазнала ще й колега Московки – випусковий редактор новин «На часі» Юлія Циплюк.

Обидві журналістки опісля пригоди звернулись до міліції. Як зазначено у заявах, їх силоміць вивезли за місто та побили двоє лучан. Телеканал "Аверс" навіть повідомив імена і прізвища цих людей.

Журналістки стверджують, що один з чоловіків погрожував їх убити, однак їм вдалось втекти.

Однак, як переконує начальник луцької міліції Роман Крохмаль, на працівників телеканалу «Аверс» напали не через професійну діяльність, а через «приватні справи».

«На сьогоднішній день можу тільки повідомити, що це абсолютно не пов’язано з професійною діяльністю. Затримані зізналися про те, що нанесли тілесні ушкодження», – прокоментував «Аверсу» головний міліціонер обласного центру.

За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Потерпілою визнали лише одну журналістку, бо їй зламали руку та завдали важчих травм. Іншу намагаються скваліфікувати у справі як свідка.

Побиття інкримінують лише одному з чоловіків. Іншого ж кваліфікують як свідка, незважаючи на те, що, як вказують у заяві потерпілі, саме він кермував автомобілем, вивозячи журналісток за місто, і саме на його приватній території відбувалось побиття і погрози вбивства.

Факти насильного вивезення, утримування та погрози вбивства, як розповіли потерпілі, посилаючись на слова начальника луцької міліції, до уваги не беруться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
Scouce Показати IP 11 Лютого 2011 10:36
фігасобі
НЕ ЖУРНАЛІСТ Показати IP 11 Лютого 2011 10:39
"Факти насильного вивезення, утримування та погрози вбивства, як розповіли потерпілі, посилаючись на слова начальника луцької міліції, до уваги не беруться" як це зрозуміти? Якщо будь-яка людина щось порушила або винна щось, будь-ласка, звертайтесь у правоохоронні органи або до суду! Але вивозити в ліс і ламати руки - ще вже занадто!
анонімус Показати IP 11 Лютого 2011 10:59
набивають собі рейтинг, журналізди блін
wiking до анонімус Показати IP 11 Лютого 2011 12:16
Думаю, мало журналістів знайдеться, які собі таким чином хотіли б рейтинг підняти
паралель Показати IP 11 Лютого 2011 11:03
і за які такі приватні справи...
Savur Показати IP 11 Лютого 2011 11:04
1. Янукович Президент. 2. Журналістів в ліс вивозять. 3. 4. що далі???
інтірєсно очінь Показати IP 11 Лютого 2011 11:07
Володимир Копаниця і Валерій Мотох такі імена озвучили в сюжеті на "Аверсі"
знаток Показати IP 11 Лютого 2011 11:56
а почему это госпожа Московка молчала несколько дней? почему сразу не говорила об этом? а потому что эту информацию раструбили СМИ и теперь нужно как-то в хорошем свете подать чем это две девушки занимались за городом в частных домах бизнесменов. а теперь судя с комментарием ментов все шишки полетят на них. мол, прикрывают давление на прессу.
Олександр Пиза Показати IP 11 Лютого 2011 11:58
Гарно получається, зі слів ПРАВООХОРОНЦЯ! - для того щоб визнали потерпілою стороною замало вивезти в ліс та погрожувати ВБИВСТВОМ! - треба, як мінімум щоб тобі ЗЛАМАЛИ хоч одну руку?!?! Цікаво знати ПРІЗВИЩЕ ГЕРОЯ!
Добрый Гоблин Показати IP 11 Лютого 2011 12:24
Язык мой-враг мой.
до пана Пиза Показати IP 11 Лютого 2011 12:35
А з чого це Ви взяли, що журналісток взагалі вивезли до лісу... Можливо, вони самі погодилися скласти компанію чоловікам у їхньому заміському маєтку... Так, ТРК "Аверс" це подав під доволі гострим соусом, так як він завжди це робить, але як усе було насправді ще питання... вас пане Пиза не дивує чому одразу 2 журналістки опинилися з двома чоловіками за містом??? Можливо, п'янка, як кажуть представники правоохороних органів, закінчилася "битовухою"... А по друге, "Аверс" порушив будь-яку журналістську мораль озвучивши прізвища чоловіків - у них сім'ї, діти, родичі, знайомі....
Viktor 69 Показати IP 11 Лютого 2011 12:57
Пропоную не втягувати увагу людей у цю справу... Поки самі журналістки в ефірі ТРК "Аверс" не з'являться і не розкажуть як вони опинилися за містом із цими чоловіками... і які такі приватні справи стали причиною того, що їм погрожували убивством... Подальше замовчування з їхньої сторони цих т.зв. "приватних справ" лише свідчитиме про те, що вони щось приховують...
Ігор Показати IP 11 Лютого 2011 13:35
Пропоную взагалі не озвучувати прізвища, якщо у людини, на яку написали заяву, є ковбасний заводик десь у Берестечку. Вона ж людей годує, а ви її - в міліцію. Ну хіба так можна? А те, що руку поламав... ну що ж, свиней він цілком убиває-рубає, щоб ковбаса була, а тут тільки рука... А, іще. Пропоную ніде не вживати прізвища Янукович. У нього ж дружина, діти, Арбузов, вертоліт і взагалі він батько нації.
Героїчний вчинок журналіста до Ігор Показати IP 11 Лютого 2011 17:25
То Московка за ковбасу погодилась їхати ввечері з двома мужиками на хату брати інтервью?!?! До чого Янукович людей довів ;-))
Колега Показати IP 11 Лютого 2011 14:04
Давно вони обидві вже напрошувались...
D до Колега Показати IP 11 Лютого 2011 17:30
Якщо можна, з цього момоенту подробніше.
КГБ Показати IP 11 Лютого 2011 14:32
Копаниця Володимир Васильович - директор ТзОВ „Апетит”, 45765, Горохівський р-н, м. Берестечко,вул. Будьонного, 39
VSC Показати IP 11 Лютого 2011 16:29
Цирк. Две дамы поехали с двумя мужиками отдыхать в загородный дом. Два мужика надеялись, что две дамы понимают, за выпитое спиртное и съеденную закуску надо отработать. Но, две дамы, видимо, были другого мнения и решили продинамить двух мужиков. Разгорелся конфликт, два мужика не хотели потерять безвозвратно инвестиции, вложенные в выпивку и закуску, и решили применять физическую силу, дабы склонить двух дам к исполнению желаний. Протрезвев и очухавшись, пострадавшие дамы решили воспользоваться своими профессиональными возможностями, и раздули скандал вокруг этого происшествия. В результате репутация двух дам пострадала, а два мужика попали на крупные деньги. Мораль: а нефиг всяких дур на шару поить и кормить.
Ржач до VSC Показати IP 12 Лютого 2011 13:33
... Але виходить, що "відпрацювала" пійло і закуску тільки одна з них, адже залишилась ціла і не ушкоджена. А друга виявилась більш принциповою дамою, з гарнішими манерами, не піддалась примхливим мужланам...
вася Показати IP 11 Лютого 2011 18:20
Наташа Московка, коли вчилася на істфаку, завжди шукала на свою голову пригод. І зараз продовжує шукати. Недарма заміж ніхто не бере (34 роки вже бабі).
ZzZ до вася Показати IP 16 Лютого 2011 01:04
Вона заміжня...
ааа до ZzZ Показати IP 16 Лютого 2011 21:29
да не заміжня вона. і погуляти, бухнути. плітки розвести не проти. гром-баба,блін...
Гість Показати IP 11 Лютого 2011 19:17
Терпіти не можу писак таких, а то одним вухом почули і відразу по телебаченню висловлюють свої домисли. Ніякого тобі журналістського розслідування, просто бовк, як жаба в воду. Зате журналістами себе вважають. А може дівчата вдень "журналістки", а вночі - "нічними метеликами" підробляють? Та ще й тут заголовок чого вартий: "Двом волинським журналісткам погрожували вбивством?" А якби це були медсестри чи, скажімо, продавці? Чи взагалі б набув розголосу цей випадок в такому випадку?
ФБР Показати IP 11 Лютого 2011 21:49
Я чого цы тьоты поъхали до мужчин до дому??? ГА ??? Напевно не статті писати ))). Потім, напевно передумали, хлопці сказали що так не гарно, а дівчатки почали буріти. От і вся, напевно, історія. НЕХЄР іздити, а як поїхали, НЕХЄР динамити!!!
Знайомий Показати IP 12 Лютого 2011 08:59
Повністю підтримую VHC.
дуст Показати IP 12 Лютого 2011 14:37
Борзые не поняли УКК Украины никто не отменял.Но колбасу неудовлетворенного ссавца/самца кушать вредно.
Інна Луцьк Показати IP 15 Лютого 2011 12:06
ЦІКАВО...........не встигнеш оком моргнути, як те, шо написала вже ХТОСЬ стер.....=((( правдиву історію журналістів стираєте, лишаючи тільки таку, як вони самі придумали....
Роксолана Показати IP 26 Лютого 2011 22:59
не варто їздити до одружених,незнайомих чоловіків в гості,головою треба думати,от і получили.
Дум Показати IP 5 Березня 2011 16:14
Вона договорилась Але бити девочек немона даже пьяненьким

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus