USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Двомісячне немовля з Нововолинська, хворе на коронавірус, лікують в Луцьку

21 Квітня 2020 19:08
Двомісячне немовля із Нововолинська, яке захворіло на коронавірус, перевезли до обласної лікарні.

Про це повідомив головний лікар Нововолинської центральної міської лікарні Віктор Мороз, пише Волиньпост.

Він розповів, що дитина спочатку знаходилися на амбулаторному лікуванні, згодом поступила у реанімаційне відділення, а учора, 20 квітня, її транспортували в обласну лікарню.

«Сьогодні дізнавалися, стан дитини задовільний. Вона навіть не знаходиться в реанімаційному відділенні. Дуже хочеться сподіватися, що з нею все буде гаразд», - сказав головний медик Нововолинська.

Зауважимо, на Волині вже зафіксували 174 підтверджені методом ПЛР випадки коронавірусу, з них 36 – у Нововолинську. Також станом 21 квітня зафіксовано 45 випадків захворювання на коронавірус COVID-19. За останню добу захворіло 5 лучан, а за вихідні – 11. Серед хворих вже є діти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus