USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Серед нових хворих на коронавірус у Луцьку є діти

21 Квітня 2020 17:07
У Луцьку станом на сьогодні, 21 квітня, зафіксовано 45 випадків захворювання на коронавірус COVID-19. За останню добу захворіло 5 лучан, а за вихідні – 11. Серед хворих вже є діти.

Про це стало відомо під час сьогоднішнього засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яку провів виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт, інформують на сайті Луцькради.

«Сьогодні ніхто не знає, де можна підчепити хворобу, – зауважив Григорій Пустовіт. – Ніхто з нас не застрахований від COVID-19, адже хвороба не вибирає. Треба дотримуватися усіх заходів безпеки та поважати один одного. Розслаблятися не маємо права. І так повинні діяти усі».

Тим часом правоохоронці продовжують перевіряти громадян, які повернулися до Луцька з-за кордону. За їхніми даними, 151 людина знаходяться на самоізоляції вдома, а у 396-ти цей термін вже закінчився.

У свою чергу, працівники патрульної поліції контролювали дотримання карантинних умов у храмах міста на Великдень.

Продовжують в місті й роботу щодо оброблення антисептичними препаратами вулиць та будинків. Лише за сьогодні в Луцьку знезаразили 65 кілометрів доріг та 740 під’їздів у 234-ох будинках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 21 Квітня 2020 21:04
"Сьогодні ніхто не знає, де можна підчепити хворобу" а чому замовчуєте про протиепідемічні розслідування чи їх не проводять? є ж прості відповіді які можуть в багатьох випадках застерегти людей а саме: Де підхватили? Хто носій? Звідки заніс... і.т.п

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus