USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Двори на трьох вулицях у Луцьку відремонтують

22 Квітня 2023 08:35
Цього року в Луцьку запланували відремонтувати прибудинкові території на вулицях Воїнів-Афганців, Космонавтів і Наливайка.

Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив торги на поточні ремонти на сайті держзакупівель. Пропозиції від учасників прийматимуть до 25 квітня.

Ідеться про поточний ремонт прибудинкової території на вулиці Воїнів-Афганців, 1 (очікувана вартість – 1,805 мільйона гривень), на вулиці Космонавтів, 4 (2,68 мільйона гривень) та на вулиці Наливайка, 6, 6а, 8, 8а (4,854 мільйона гривень).

Відповідно до технічної специфікації, роботи включатимуть, зокрема, розбирання старого покриття, видалення сухостійних дерев, корчування пнів, улаштування дорожніх корит, основ, перекладання горловин оглядових колодязів, улаштування нового покриття з бруківки чи асфальтобетону, облаштування пішохідних доріжок і тротуарів із бруківки.

Усі поточні ремонти мають закінчити до 15 серпня 2023 року.

Гарантія на виконані роботи становитиме три роки.

Нагадаємо, в Луцьку запланували теж капітальний ремонт прибудинкових територій на вулиці Декабристів, 25, 25а, 27 та вулиці Захарова, 5, 7.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus