USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.92

Ремонти дворів і заїздів у Луцьку завершать у жовтні-листопаді

5 Жовтня 2023 16:09
Попри непростий воєнний час цьогоріч вдалося відремонтувати близько трьох десятків дворів у Луцьку. Мешканці задоволені оновленими прибудинковими територіями, адже нерідко чекали на ремонт роками.

«Ми чекали 48 років… Ремонт нарешті зробили. Ми дуже раді», – говорить мешканка одного з будинків, де нині тривають ремонти, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Тривають роботи з капітального ремонту на вулиці Рівненській біля будинків № 81-87, на вулиці Декабристів, 25, 25а, 27, на вулиці Захарова, 5, 7. На стадії завершення – капітальний ремонт прибудинкової території на вулиці Ківерцівській, 16 і поточний ремонт двору на вулиці 8 Березня, 26. Вирішують проблему мешканців будинків № 1-3 на вулиці Ветеранів. Там триває капітальний ремонт проїзду.

«Ми дякуємо меру, міській раді за те, що нам зробили таку красу, за те, що облагородили нашу прибудинкову територію. Цей ремонт потрібно було зробити давно. Роботи тут не проводили ще з років Радянського Союзу. Автомобілів дуже багато, а от місць для паркування було обмаль. Зараз ми задоволені. Тепер і дітки мають де погуляти, погратися. І швидка зможе доїхати до будь-якого під’їзду, бо раніше вона не могла проїхати через велику кількість ям», – зазначає лучанка Катерина.

Окрім комфортного заїзду, ремонтники подбали й про сучасну прибудинкову територію, де мешканці зможуть приємно проводити вільний час.

«На сьогодні виконуємо ремонт прибудинкової території на вулиці Ветеранів, 1, 3, ремонт заїздів. Роботи підходять до завершення. Ще будуть встановлені лавки, малі архітектурні форми, дитяче обладнання. Облаштовується освітлення. Намагаємося зробити все швидко, враховуючи погодні умови», – коментує директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Микола Осіюк.
Тривають роботи з капітального ремонту проїзду до будинків № 16, 20 з вулиці Кравчука.

«Це велика прибудинкова територія. У цих девʼятиповерхівках проживає велика кількість мешканців. Багато років поспіль мешканці цього двору зверталися з проханням відремонтувати цю прибудинкову територію, неодноразово збирали підписи. З вулиці Кравчука сюди не можна було заїхати легковим автомобілем. Тротуари були повністю зруйновані. Двір був знищений. Як бачимо, зараз завершуються роботи на цьому об’єкті. Окрім того, вже встановлені напівпідземні смітники. Буде ще замінено освітлення на LED, встановлено обмежувачі швидкості», – розповідає Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Він додає: мешканці громади найчастіше звертаються в мерію саме з проханнями оновити прибудинкові території. Багато таких запитів і серед військових. Деякі з них, на жаль, повертаються з фронту з інвалідністю, на візках, тож для комфортного життя їм потрібні зручні тротуари.

Нині ремонтні роботи тривають у п’ятнадцяти луцьких дворах. Їх планують завершити до кінця жовтня – середини листопада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кравчука Показати IP 5 Жовтня 2023 17:16
Чому ж меру не показали двір Кравчука, 18, незабаром будемо 5 місяців відмічати з дня початку робіт, як завжди, подвійні стандарти, якщо мама депутата живе в будинку, двір уклали бруківкою за три дні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus