USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

П’ять дворів у Луцьку відремонтують. Де саме?

27 Червня 2023 20:05
У Луцьку запланували поточний ремонт прибудинкових територій на вулицях Конякіна, 11, 11а, Червоної калини, 7а, 8 Березня, 26, Конякіна, 7, а також на бульварі Дружби Народів, 3.

Тендери на ремонти на сайті держзакупівель оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.

Очікувана вартість ремонту двору на вулиці Конякіна, 11, 11а, становить 2,68 мільйона гривень, на вулиці Конякіна, 7 – 1,06 мільйона гривень, на вулиці Червоної калини, 7а – 586 тисяч гривень, на вулиці 8 Березня, 26 – 1,519 мільйона гривень і на бульварі Дружби Народів, 3 – 1,666 мільйона гривень.

Ремонт двору на вулиці Конякіна, 11, 11а передбачає розбирання старого покриття, перекладання горловин оглядових і дощоприймальних колодязів трирядовою кладкою, облаштування проїзду та тротуару з бруківки.

На вулиці Конякіна, 7 демонтують старе асфальтобетонне покриття, облаштують проїзд і тротуар із бруківки.

У дворі на вулиці 8 Березня, 26 розберуть старе асфальтобетонного покриття, облаштують основний проїзд та тротуар із бруківки, встановлять водовідвідний лоток.

Поточний ремонт прибудинкової території на вулиці Червоної калини, 7а в Луцьку включатиме корчування пнів, вирізання кущів, розламування асфальтобетонного покриття, перекладання горловин оглядових колодязiв, улаштування покриття з бруківки та з гарячих асфальтобетонних сумiшей.

Своєю чергою, у дворі на бульварі Дружби Народів, 3 видалять сухостійні дерева, викорчують пні, розберуть старе асфальтобетонне покриття, перекладуть горловини оглядових колодязів, улаштують фундамент під майданчики, де змонтують ігрове обладнання та обладнання для сушіння одягу, влаштують проїзну частину та тротуар із бруківки, встановлять водовідлив.

Усі роботи в згаданих дворах у Луцьку хочуть закінчити до 15 листопада цього року.

Гарантія на виконані ремонти буде становити три роки.

Нагадаємо, цього року в Луцьку запланували провести капітальний ремонт бульвару Дружби Народів, що в мікрорайоні ЛПЗ. Очікувана вартість робіт – майже 50 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 27 Червня 2023 22:27
Коли вже відремонтують двір біля будинку по Ковельський 6а , який не ремонтувався з 1974 року з дня здачі будинку.
Підпільник Кіндрат Показати IP 27 Червня 2023 22:29
Під час війни адекватні вкладують кошти в армію , а не закопують в землю ! 1 Мавік= 100 000 грн. 7 000 000 грн.= 70 Мавіків для ЗСУ, яких катастрофічно не вистачає !! То воюємо чи будуємо ? Що важливіше??
Микола Показати IP 28 Червня 2023 04:17
Та на Довженка хоч щебень засипте.
Життя Показати IP 28 Червня 2023 10:35
Вважаю ремонти дворів корупційним діянням. Купівлею голосів електорату за кошти всіх мешканців міста. За ці кошти повинні облаштовуватись обєкти загального користування, парки сквери дороги, тротуари, велодоріжки, парковки, пандуси, освітлення та інше. Можу назвати безліч мість, де щодня проходять сотні людей, а там неможливо нормально пройти. Під ногами незрозуміло що, і в цей час чийсь двір закладають бруківкою. Двори будинків мешканці повинні облагороджувати самостійно. Це їхня спільна сумісна власність. Така практика існує у всіх нормальних країнах, де суспільні відносини вибудовуються адекватно, на засадах справедливості. Якщо ви заселились у будинок, а там поганий двір, немає дитячого майданчика чому за кошти міста його вам повинні облаштувати? Якщо цього не зробив вам забудовник, значить ви погодились на такі умови і такий двір. Захотіли по іншому, зібрались коштами і змінили так як хочете. Теж саме стосується і старіших будинків. Нові умови, більше машин, відповідно потрібно більше паркувальних місць, мешканці зібрались, порахували, спланували, зробили проект, узгодили, найшли виконавця робіт і все. До чого тут місто з міським бюджетом? Чому за кошти міста ставиться майданчик у чиємусь дворі, де бабці ганяють дітей за ознакою свій-чужий, коли за ці кошти має бути облаштовано як мінімум нормальний сквер на кожен мікрорайон з біговими, вело доріжками, спортмайданчико, дитячим майданчиком, паркувальними місцями, фонтаном, що трішки рятував би у спеку. Нажаль з нашим менталітетом це неможливо. Місто забудовується практично без будь-якої плановості і логіки, керуючись лише тимчасовою вигодою.
Тарас Показати IP 29 Червня 2023 09:48
Ви б краще під час війни свій батальйон тро укрмплектували за ці гроші нормально...доки не потрапив до армії, всім всеодно. Хай там воюють як хочуть, війна не для всіх(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus