USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Двоє загиблих та четверо травмованих: судили водія, який скоїв моторошну ДТП у Струмівці

4 Квітня 2021 16:20
Покарали водія «Мерседеса», через якого в ДТП біля Луцька загинули дві жінки та постраждало четверо осіб.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

Нагадаємо, у вересні 2020 року водій легковика, рухаючись Струмівкою у напрямку Рівного із перевищенням допустимої швидкості, обганяв мікроавтобус «Мерседес Віто», який у цей час зупинявся на узбіччі. Не впоравшись із керування, водій легковика влетів у бус.

Читати ще: Показали відео моменту смертельної ДТП у Струмівці

Внаслідок зіткнення пасажирка «Мерседес Віто», яка сиділа позаду, отримала закриту хребетно-спиномозкову тавму, забій обох легень і крововиливи, забійна рану потилиці та садна. Від отриманих травм жінка померла на місці.

Ще одна пасажирка буса отримала травму живота та грудної клітки, розрив тканин печінки, крововиливи в корені легень, діафрагму, селезінку, а також численні синці. Через деякий час внаслідок ускладнень від отриманих травм жінка померла.

Крім того, численні ушодження отримали водій, ще одна пасажирка, а також 16-річний та 11-річний жителі Луцького району.

Дослідивши всі обставини справи та взявши до уваги те, що обвинувачений відшкодував постраждалим усі матеріальні та моральні збитки, суд призначив водію п’ять років позбавлення волі. В'язницю чоловіку замінили на три роки іспитового строку, а також позбавили права три роки керувати транспортними засобами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Адвокат Показати IP 4 Квітня 2021 17:23
Нормальненько....2 трупи...і 3 роки умовно....
так таки так до Адвокат Показати IP 4 Квітня 2021 18:43
найгуманніший суд у світі...Антоненко без суду і без доказів перебуває в сізо за не доведене вбивство.А тут два трупи і навіть совість не мучить нікого.
Шок Показати IP 4 Квітня 2021 18:01
Гроші роблять все
Василь Показати IP 4 Квітня 2021 18:36
А за крадіжку коробки Рафаелло або кілограма м"яса реальний срок на 3-4роки.Феміда очі зав"язала і нічого не бачить.Тільки чує шелест баксів.
)) Показати IP 4 Квітня 2021 18:57
А мясо вкрасти з супермаркету - реальний термін. Люди що то робиться!!!
Оксана Показати IP 4 Квітня 2021 19:16
Що це за покарання? Людські життя нічого не варті?
Анонім до Оксана Показати IP 4 Квітня 2021 21:42
"Людські життя нічого не варті?" Насмішили, ніби протягом історії людське життя щось вартувало))) бабло переможе зло.
123 Показати IP 4 Квітня 2021 20:03
А який був би вирок якби загинули рідні судді?
Мах Показати IP 4 Квітня 2021 23:20
На мою думку кожна людина не застрахована від нещасного випадку, не планованих помилок, неприємних ситуацій... на жаль ніхто не зможе вернути рідних та близьких..., а я впевнений що чоловік шкодує та розкаюється в помилково неприємній ситуацііі... тому ми всі люди, давайте не будем судити, адже ми всі не без грішні... можливо і нас хтось колись не засудить....
Нонейм Показати IP 5 Квітня 2021 01:38
Значне перевищення швидкості, два трупи через їзду з порушенням правил...і два роки умовно. Висновок: в нашій країні набагато небезпечніше красти продукти від голодухи в супермаркетах ніж ганяти на шалених швидкостях з ризиком забрати чиїсь життя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus