USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У смертельній ДТП біля Луцька травмувалося 2 дітей. Оновлено

7 Вересня 2020 09:44
У ДТП, що сталася ввечері 6 вересня у селі Струмівка, травмувалося двоє дітей та четверо дорослих. Ще одна жінка, 60-річна пасажирка буса Mercedes Vito, померла на місці від отриманих травм.

Автопригода сталася близько двадцять першої години у селі Струмівка. Бус, в якому перебувало семеро людей, зупинився на узбіччі, аби висадити одного із пасажирів. У цей час в мікроавтобус на великій швидкості влетів легковик «Мерседес», за кермов якого перебував 22-річний волинянин. Жінка, яка сиділа позаду, отримала травми, несумісні з життям.

Внаслідок зіткнення авто травмувалося двоє неповнолітніх братів, 11 та 15 років, їх із травмами середньої тяжкості доправили в обласну дитячу лікарню. Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив медичний директор з оперативної роботи КП Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Абрамов.

Четверо дорослих, трьох із травми середньої важкості та одну жінку із тяжкими травмами, доправили у луцьку міську клінічну лікарню.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.

22-річного водія Mercedes-Benz E320 затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus