USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Двоє загинуло, п'ятеро у лікарні: подробиці смертельної ДТП на Волині

25 Вересня 2019 12:55
Учора, 24 вересня, по 13 годині на автодорозі сполученням «Київ-Ковель-Ягодин» поблизу села Годовичі Турійського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса «Mercedes-Benz Sprinter», вантажівки «DAF XF» та легкового автомобіля «Volvo». У ДТП двоє людей загинуло, шестеро травмувалися, інформує поліція Волині.

Поліцейські попередньо встановили, що вантажівка «DAF XF» під керуванням 51-річного іноземця, як повідомлялося раніше громадянина Польщі, рухаючись в напрямку міста Ковель, на швидкості зіткнулася із попутним мікроавтобусом «Mercedes-Benz Sprinter» за кермом якого перебував 35-річний житель Луцька. Перед тим, мікроавтобус допустив зіткнення із попутним легковиком «Volvo» під керуванням 52-річного іноземця, котрий призупинився через погану видимість на дорозі від задимлення внаслідок спалювання невідомими особами на полі стерні.

У ДТП загинули двоє пасажирів мікроавтобуса - 39-річний житель селища Шацьк та 58-річний житель села Прип’ять Любомльського району. Тілесні ушкодження отримали п’ятеро пасажирів цього ж транспортного засобу - 42, 31, 33 річні, 31-річний житель райцентру Шацьк та 37-річний житель райцентру Стара Вижівка. Травмувалася також одна іноземка - 47-річна пасажирка автомобіля «Volvo». П’ятьох осіб із постраждалих у ДТП госпіталізували.

Поліцейські в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу затримали 51-річного водія вантажівки «DAF XF». Вирішується питання щодо оголошення йому підозри в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб.

Санкція статті визначає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до 10 років. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 25 Вересня 2019 16:33
Дехто думає, що дорога - то розігнатись і не гальмувати.
Іван Показати IP 26 Вересня 2019 10:36
От тільки головний вбивця не сяде-хто підпалив поле! А водіїв які не пригальмовувати при такому димі або тумані і не вмикаючих перед цім аварійку і світло-треба зразу пожиттєво лишати прав! Маю стаж на вантажних авто більше ніж 23 роки,надивився на таких при таких же обставинах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus