USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Динамо» – чемпіон: кияни обіграли «Шахтар» та фактично забезпечили собі чемпіонство

17 Квітня 2021 21:34
У 22 турі київське «Динамо» обіграло донецький «Шахтар» та фактично забезпечило чемпіонство в Прем‘єр-лізі, відірвавшись від донеччан на 10 очок за чотири тури до завершення чемпіонату.

Аби залишатися в чемпіонській гонці, донецькому «Шахтарю» потрібно було перемагати «Динамо» в українському класичному. Таким чином, відставання «гірників» від киян скоротилося б до чотирьох очок, і в них залишалися б мінімальні шанси, щоб поборотися за золоті медалі.

Однак донеччани не зуміли впоратися з цим завданням, поступившись «Динамо» на НСК «Олімпійський». Долю протистояння вирішив гол Де Пени з пенальті у першому таймі – 0:1.

Таким чином, за чотири тури до завершення чемпіонату «Динамо» відірвалося від «Шахтаря» на 10 очок та фактично забезпечило собі чемпіонство. Такий гандикап «гірники» навряд відіграють.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus