USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Динамо» розгромно поступилося «Барселоні» у Лізі чемпіонів

24 Листопада 2020 23:52
У четвертому турі групового етапу Ліги чемпіонів київське «Динамо» на власному полі поступилося іспанській «Барселоні» – 0:4.

Очікувано «Барселона» більше володіла м‘ячем на старті матчу, проте особливої переваги в іспанців не було, а до 15 хвилини ситуація на полі вирівнялася.

На 19 хвилині після розіграшу стандарту в «Динамо» пробивав Де Пена, але прямісінько в руки Тер Штегену.

Проте вже згодом «Барса» знову заграла у своєму стилі, забравши м‘яч під контроль. На 34 хвилині по воротах Бущана з-за меж карного майданчика бив Трінкау, але кіпер впевнено зіграв у рамці.

Відзначимо, що перед цим свій шанс мали і динамівці – Кенджора прострілив, але Вербич завадив пробити Буяльському.

Наприкінці тайму рахунок міг відкривати той же Де Пена, але Тер Штеген парирував його удар з гострого кута.

На початку другого тайму після помилки захисту «Барселони» з гострого кута бив Вербич, проте удар вийшов несильним.

Натомість іспанці на 52 хвилині відкрили рахунок – каталонці класно розібралися перед штрафним майданчиком «Динамо», зокрема у фінальній стадії атаки Брейтвейт віддав на Деста, який з близької відстані поцілив у ворота – 0:1.

А через три хвилини «Динамо» пропустило вдруге – після кутового Мінгеса головою скинув на дальню стійку, де Брейтвейт розстрілював ворота Бущана – 0:2.

На 70 хвилині рахунок став розгромним – Брейтвейт реалізував пенальті та оформив дубль. Саме на нападникові у власному штрафному порушив правила Попов, який вийшов на заміну.

У компенсований час Грізманн встановив остаточний рахунок у матчі – 0:4.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
toto Показати IP 25 Листопада 2020 06:44
вітаю барселонську команду
Остап Вакарчук Показати IP 25 Листопада 2020 08:42
А хіба хтось сумнівався в тому, що Суркісянчики вміють грати у футбол. Вони ще не тільки Барселоні програють, вини ще Ференцварошу програють з таким же рахунком. Їм не тільки Луческу дай, їм Кумана дай чи Гвардіолу головним тренером, все одно будуть грати так як грають завжди, а як завжди це "отвратительно"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus