USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Динамо» розгромило «Верес» на «Авангарді» у Луцьку. Фоторепортаж

4 Грудня 2021 18:08
Оскільки рівненський «Верес» не має власного стадіону, то всі свої домашні матчі проводить у Луцьку на стадіоні «Авангард». Зазвичай луцька арена не надто заповнюється на матчі рівнян, але сьогодні був особливий день – на черговий тур УПЛ до Луцька завітало київське «Динамо».

Тож і фанатів «Вереса» на стадіоні зібралося значно більше, ніж зазвичай, та і вболівальники з Луцька теж не проти були подивитися на гранда українського футболу, в складі якого виступає чимало футболістів збірної України.

На початку матчу «Динамо» не понеслося стрімголов вперед, але клас киян відіграв свою роль, і на 32 хвилині вони відкрили рахунок. Вербич обігрався з Циганковим і з-за меж карного майданчика поцілив у кут воріт Когута, лише поглядом проводжаючи м’яч – 0:1.
Однак більше голів у першому таймі команди не забивали, відклавши все найцікавіше на другу половину зустрічі.
Після перерви «Верес» виглядав агресивніше, але цієї агресії вистачило лише на кілька хвилин. На 51 хвилині динамівець Гармаш заробив пенальті, впавши в штрафному майданчику рівнян після того, як йому наступили на ногу. Циганков не без проблем реалізував одинадцятиметровий.
Однак арбітриня Катерина Монзуль змусила перебити – гравці ще до удару забігли в карний майданчик. Попри те, що кияни разом з трибунами відсвяткували взяття воріт, Циганков підійшов до м’яча ще раз, але цього разу вдарив над поперечиною.
Незважаючи на такий розвиток подій, кияни не знітилися, забивши вдруге на 61 хвилині. Вербич знову обігрався з партнером (цього разу це був Шапаренко), розвернувся та пробив Когута – 0:2.
Через чотири хвилини «Динамо» довело рахунок до розгромного: Гармаш обікрав захисника та покотив на пусті Циганкову, цього разу вінгер не промахнувся – 0:3.
Відзначимо, що «Верес» догравав матч у меншості – червону отримав «ексволинянин» Немчанінов за фол на Караваєві. До кінця зустрічі кияни могли робити рахунок ще більшим, моменти мали Гармаш та Циганков, але і без того свисток зафіксував розгромну перемогу над «Вересом» – 0:3.
Одразу ж після закінчення зустрічі на поле стадіону прорвалося чимало дітвори, аби сфотографуватися зі своїми кумирами, проте київські футболісти одразу ж сховалися у підтрибунне приміщення.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Роман Показати IP 4 Грудня 2021 22:22
Мій син 8 років зірвав горло, відкричав, відпригав весь матч. Великий фанат Динамо, особливо Бущана. А динамівці наплювали на всіх, що доказами після матчу. Я, лучанин, щиро вболівав за Верес

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus