USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У разі виходу до Прем’єр-ліги «Верес» гратиме на луцькому «Авангарді»

24 Квітня 2021 20:58
В п’ятницю, 23 квітня, відбулось засідання Наглядової ради НК «Верес», на якому було оголошено, що рівненський клуб отримав усі підтвердження щодо проведення матчів наступного сезону на луцькому «Авангарді» у разі виходу до Прем’єр-ліги та неготовності арени у Рівному, пише ua-football.

Наразі «Верес» лідирує в турнірній таблиці Першої ліги, випереджаючи «Чорноморець» на три очки. До того ж у команди Юрія Вірта на два зіграних матчі менше. «Верес» домашні матчі проводить у Млинові.

Нагадаємо, раніше президент «Вересу» Іван Надеїн заявляв, що реконструкція стадіону «Авангард» у Рівному застопорилась через брак фінансування. У клубі переконані, що гроші повинна виділити міська влада. Також «Верес» заявляє, що готовий побудувати власну базу, якщо місто виділить землю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Олика ПЛ Показати IP 25 Квітня 2021 13:41
І не тільки ... В рамках адмінреформи Рівне буде обласним центром Волині !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus