USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Динамо» у Лізі Європи зіграло у бойову нічию з «Янг Бойз». Огляд матчу

20 Жовтня 2017 00:10
Двічі програючи по ходу поєдинку, «Динамо» зіграло у нічию з швейцарським «Янг Бойз» з рахунком 2:2 та залишилося на першому місці у групі Ліги Європи.

Матч відбувся у Києві на стадіоні НСК «Олімпійський» 19 жовтня.

Перед матчем

«Янг Бойз» - старі знайомі київського «Динамо», саме швейцарці не дозволили киянам продовжити боротьбу у кваліфікації на участь в основному турнірі Ліги чемпіонів. У першому матчі в Києві «Динамо» не зазнало особливих проблем з «Янг Бойз», перемігши з рахунком 3:1, проте в наступному матчі кияни поступилися 2:0 та змушені були продовжити грати в іншому менш престижному європейському турнірі – Лізі Європи. «Янг Бойз» теж не змогли кваліфікуватися до групового етапу Ліги чемпіонів, пропустивши туди російський «ЦСКА». Отож, жереб знову звів ці дві команди вже у груповому етапі Ліги Європи.

Останнім часом «динамівці» переживають не найкращі часи – в останньому матчі кияни поступилися одеському «Чорноморцю», а перед тим зіграли у нічию з луганською «Зорею» - 4:4. У Лізі Європи справи в київської команди дещо кращі – команда набрала максимум очок у двох матчах, хоча демонструвала неоднозначну гру. Фахівці в один голос відзначають те, що команда Олександра Хацкевича грає лише один тайм у матчі.

У Лізі Європи «Янг Бойз» зіграв два нічийні матчі з «Скенербеу» та «Партизаном», ці ігри завершувалися з однаковим рахунком – 1:1.

У киян не зіграє молодий вінгер Віктор Циганков . Його можуть замінити ветеран Гусєв або центральний півзахисник Віталій Буяльський, якого Хацкевич використовує на позиції флангового півзахисника.

Олександр Хацкевич відзначив, що з моменту останньої зустрічі команд, «Янг Бойз» стали грати більш комбінаційно, уникаючи вертикальних передач.

За словами Аді Хюттера, його команда зробила висновки після попереднього матчу у Києві та стала більш рішучою.

Перший тайм

Вже на 1-й хвилині Мбокані міг відкривати рахунок, втім не зміг поцілити у ворота після розкішного розрізного пасу Віди. За миттєвість вже Нгамалу пробивав по воротах «Динамо». Команди активно розпочали матч, відповідаючи атакою на атаку.

Після розіграшу кутового на 10 хвилині удару по воротах швейцарців завдавав Буяльський, проте м'яч полетів прямо у руки Бальмосу.

Стартові 15 хвилин першим номером грали «Янг Бойз», динамівці зустрічали суперника на власній частині поля, намагаючись вийти у контратаку.

На 17 хвилині після прострілу Саноґо та невдалої гри захисників «Динамо» Ассалє з допомогою рекошету від Кадара відкрив рахунок - 0:1. Вже у третьому матчі Ліги Європи поспіль «Динамо» пропускає першим.

Буяльський мав шанс зрівняти рахунок, втім не зміг влучити у рамку воріт швейцарців з вигідної позиції. На 21 хвилині з-за меж штрафної пробивав Сидорчук - м'яч пролетів над поперечиною.

На 28 хвилині після «волейболу» головами у штрафній «Янг Бойз» мав забивати Гонсалес, але замість воріт поцілив у стійку. Після цього моменту кияни почали більш активно йти в атаку - Мораєс фінтом обіграв захисника швейцарців та обвідним ударом намагався поцілити у дальній кут, проте голкіпер встиг викинути руку та відбити м'яч.

Додавши швидкості, динамівці одразу забили - Буяльський зіграв в стіночку з Мораєсом та віддав пас на Мбокані, якому нічого не заважало забивати у пусті ворота - 1:1.

На куражі динамівці намагалися забити другий м'яч, проте «пішли в атаку - потрапили в полон» - після розіграшу кутового Ассалє зробив дубль, розстрілявши ворота Коваля - 1:2. Вкотре кияни пропускають після стандарту.

«Динамо» намагалося зрівняти рахунок ще до перерви, втім швейцарці не дозволили їм цього зробити, добре зігравши у захисті. Команди пішли на перерву з мінімальною перевагою «Янг Бойз».

Другий тайм

Команди ніби не йшли на перерву, продовживши відповідати атакою на атаку: спочатку небезпечно навішував Мбабу, а в наступній атаці Буяльський заробив небезпечний штрафний, з якого ідеально пробив Морозюк - 2:2.

«Динамо» мало достатньо часу, аби здобути перемогу у цьому матчі, тому киянам потрібно було активніше йти вперед.

На 58 хвилині з-за меж штрафної пробивав Буяльський, проте удар вийшов не надто сильним.

За 30 хвилин до закінчення основного часу травму отримав капітан динамівців Сидорчук, тому тренерський штаб киян був змушений випускати на поле Гармаша.

На 69 хвилині черговий шанс для взяття воріт отримав Гонсалес, проте динамівець вкотре невдало пробив з вигідної позиції.

Мораєс ледь не забив диво-гол, пробиваючи боковими ножницями, проте його удар заблокував захисник швецарців Мбабу.

Після кутового у виконанні «Динамо» між гравцями обох команд сталося небезпечне зіткненняголовами, у якому Віда отримав розсічення. Скривавлений хорват не зміг продовжити гру, тому на поле вийшов Пантич - друга вимушена заміна у киян.

За 8 хвилин до закінчення основного часу Саноґо отримав другу жовту за фол на Мбокані - динамівці отримали чисельну перевагу у заключні хвилини.

На 87 хвилині Мораєс повинен був виводити «Динамо» вперед, але його удар заблокував фон Берген.

Зважаючи на значні зупинки у другому таймі, суддя компенсував 6 хвилин.

Динамівці активно йшли вперед - черговий удар Мораєса знову заблокували захисники. Кияни намагалися «бомбардувати» штрафний майданчик «Янг Бойз» навісами, проте швейцарці вдало відбивалися, щоразу перериваючи ці передачі.

Таким чином «Динамо» зіграло у бойову нічию з «Янг Бойз» та залишилося на першому місці у групі. Наступний поєдинок кияни зіграють у неділю проти донецького «Шахтаря».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus