USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Директор підприємства на Волині підробив документи, аби привласнити понад 700 тисяч з бюджету сільради

19 Листопада 2020 09:54
Директора приватного підприємства на Волині підозрюють у привласненні понад 700 тисяч бюджетних гривень.

Про це інформує прокуратура Волині.

За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури директору одного із приватних підприємств повідомлено про підозру у службовому підробленні та заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, вчиненому повторно та в особливо великих розмірах( ч.1 ст. 366, ч. ч. 3, 5 ст. 191 КК України).

Слідство встановило, що у грудні 2018 року Княгининівська сільська рада Луцького району уклала з підприємством договір про виконання робіт із будівництва міні-футбольного поля та площадок для занять спортом у Княгининку.

Згодом посадовець тричі складав та підписував акти приймання виконаних будівельних робіт із завідомо неправдивими відомостями щодо обсягів та вартості використаних будівельних матеріалів та виробів.

На підставі підроблених документів на рахунки підприємства були перераховані 723 тисячі гривень, відтак бюджету сільради завдано матеріальної шкоди в особливо великому розмірі.

Директора підприємства підозрюють у вчиненні цих кримінальних правопорушень.

Прокурори наполягають на застосуванні до посадовця запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Вирішується питання також щодо накладення арешту на належне йому майно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Юрій Показати IP 19 Листопада 2020 10:03
А голова ОТГ ?
хм Показати IP 19 Листопада 2020 10:07
так написано, ніби прокурори злочин виявили. Нехай в себе в прокуратурі повідомлять яка служба реально виявила злочин і задокументувала, а не вихваляються чужою роботою видаючи за свою, ніби вони там що виявили. Сидять по кабінетах і ждуть, поки їм якісь матеріали принесуть, а тоді публікують в ЗМІ, мол ми такі круті, процесуальне керівництво здійснюєм. Дармоїди(
Прокурор до хм Показати IP 19 Листопада 2020 12:13
Почитайте кримінальний процесуальний кодекс України і побачите хто що робить, в тому числі прокурор. "Служба" як ви пишете лише виявляє факт, а докази тому збирає слідчий, який майже кожну дію погоджує із прокурором, оскільки останньому, а не "службі" доводити в суді цими доказами що злочин мав місце і його вчинила конкретна особа. Не знаючи роботи зсередини, не варто робити оцінки. Результат опублікований це спільна робота оперативного підрозділу, слідства і прокурора. Оцінку цій роботі дає лише суд.
Гоцул Показати IP 19 Листопада 2020 10:12
Тю, наколядував же. Чо причепилися до чоловіка/жінки?
МІ 6 Показати IP 19 Листопада 2020 10:20
А дайте статистику, скільки прокурорських працівників побудували "хатинки" на територї ОТГ ? Бо від того залежить показушна активність їхньої роботи !
Сергій до МІ 6 Показати IP 19 Листопада 2020 12:42
Ще не всі побудувалися.Тому і чепляються до порядних людей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus