USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Директора ЛПЕ вирішили звільнити

31 Травня 2017 12:50
Депутати проголосували за рекомендацію звільнити директора ЛПЕ, оскільки його роботу визнали незадовільною.

Про це йшлося під час засідання чергової сесії Луцької міської ради 31 травня.

Депутати визнали звіт директора ЛПЕ незадовільним та рекомендували звільнити Ігоря Грицюка. Вимагають зняти його з посади і працівники ЛПЕ.

Зокрема, водій тролейбусу Оксана Владичко розповідає, що 5 травня вона, приміром, отримала зарплату в розмірі 1 тисяча гривень за квітень. А для того, щоб водій отримав декларовану директором зарплату в розмірі 6-7 тисяч гривень, водій має працювати по 12 годин 30 днів на місяць. Крім того, зазначає вона, директор звільняє неугодних, інакомислячих працівників.

«Директор не займається підприємством, звільняє неугодних людей, ми не віримо керівнику, бо гроші, які виділяють на монітори, валідатори, витрачаються намарно. Він майже рік сперечався у колективному трудовому спорі, він і змусив перекривати рух біля міської ради. З початку року вже звільнилося 20 водіїв», - повідомила вона.

Секретар міськради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук також, своєю чергою, висловив незадоволення роботою директора ЛПЕ Ігоря Грицюка.

«Я вкрай незадоволений роботою директора ЛПЕ, з яким знайомий ще з часу, коли був головою тимчасової контрольної комісії з вивчення діяльності підприємства. На підприємстві незрозуміла ситуація з лізингом, з фінансовими боргами, відбувся сумнівний тендер з валідаторами. Я незадоволений роботою директора і атмосферою в колективі, тим, як він ставиться до працівників», - зазначив Поліщук.

Крім того, додає Ігор Поліщук, днями апеляційний суд визнав незаконним звільнення голови страйкового комітету Андрія Черчика.

Урешті, депутати визнали звіт директора ЛПЕ незадовільним і рекомендували секретарю міськради, виконувачу повноважень міського голови звільнити директора ЛПЕ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
пішохід Показати IP 31 Травня 2017 13:07
НХ з пляжа!
пачті мєсний Показати IP 31 Травня 2017 14:10
догрався? в 30 років так високо злетіти!! Не додумався, що падати буде з висока і ой як боляче. Немає кому кришувати хай спасіба скаже, що не сбу в наручніках приїхало.
СБУ до пачті мєсний Показати IP 31 Травня 2017 15:26
Поки-що. А кримінальна справа порушена ще два місяці тому.
катя Показати IP 31 Травня 2017 14:46
разом зним треба звільнити і миронюка який тоже для міста нічого неробив і неробить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus