USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Директорці Волинського медоб’єднання присвоїли звання «Заслужений лікар України»

23 Січня 2022 12:15
Генеральному директору комунального підприємства «Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства» Ірині Горавській присвоїли звання «Заслужений лікар України».

Відповідний указ підписав президент Володимир Зеленський з нагоди Дня Соборності України.

Як ідеться в указі, звання вручили за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, зміцнення міжнародного авторитету України, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю.

Раніше повідомляли, що Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства та дитинства отримало відзнаку від міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Я Показати IP 23 Січня 2022 12:49
А почесне звання Заслужений працівник соціальної сфери України отримала, я б сказав і заслужила Оксана Гобод, заступниця департаменту соцзахисту ОДА
Слава Показати IP 23 Січня 2022 15:18
Керівник тисячного колективу лікар від Бога Вас би у президенти нашої багатостраждальної
Катя до я Показати IP 23 Січня 2022 16:04
А до чого та гобот, не приший, не пристібай, а Горавська супер жінка!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus