USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Дитяче серденько, живи»: у квітні волонтери збиратимуть кошти на кардіологічне обладнання

2 Квітня 2019 18:28
В креативному бізнес-просторі для роботи навчання та відпочинку – коворкінг нового формату «Passage Interdіt» відбулася прес-конференція присвячена старту XIV всеукраїнської благодійної акціїї «Серце до серця» під гаслом – «Дитяче серденько, ЖИВИ!», яка відбуватиметься у період з 1 по 30 квітня 2019 року. Головною метою цьогорічної акції є збір коштів для закупівлі сучасного медичного обладнання у відділення кардіології в лікарні усіх областей України, пише прес-служба ВБФ «Серце до Серця» у Волинській області.

На прес-конференції обласний представник фонду Ангеліна Дацюк розповіла про організацію і мету збору коштів та анонсувала заходи для лучан в рамках благодійної акції.

«Як і минулого року до акції приєднується багато волонтерів не лише з Луцька, а й з інших районів Волинської області. Для того, щоб стати волонтером достатньо прийти в центральний офіс "Серце до серця", що знаходиться за адресою проспект Волі 13, головний корпус Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, 1-й поверх, каб. 133 та заповнити анкету. Згодом волонтер повинен видати Вам ідентифікатор ( паспорт), на якому буде написаний номер, котрий має співпадати з номером на скриньці, яку видають при заповненні анкети", - зазначила головний координатов волонтерів Дар’я Майструк.
Дитячий лікар-кардіолог Надія Єднак розповіла про проблематику кардіологічного обладнання у Обласній дитячій клінічній лікарні та наголосила на важливості закупівлі ехокардіографа для діагностики вад та хвороб серця у новонароджених діток, адже дане обладнання дозволить виявити хворобу на ранніх етапах її розвитку.

Щороку долучається до акції заслужений артист естадного мистецтва України, шоумен, телеведучий, режисер, композитор, засновник та керівник «Шанс Music» Сергій Скулинець.

Уже який рік поспіль Олексій Веремійчик – директор департаменту сім’ї молоді та спорту Луцької міської ради, підтримує фонд та сприяє проведенню заходів в рамках акції у місті Луцьку. Він наголосив на необхідності залучення молоді до подальшої та активної праці та розвитку волонтерського руху у Луцьку та Україні на благо дітей.
Дмитро Грелюк, директор РЦ Промінь, згадав про феєричний фінал минулорічної акції та додав, що розважальний центр буде радий знову співпрацювати з благодійним фондом «Серце до серця» та підтримує фінал акціії, який відбудеться 5 травня на площі перед РЦ Промінь.

Голова Первинної профспілкової організації студентів СНУ імені Лесі Українки Вадим Курилюк презентував вишуканий бал IMPREZA LUBARTA, який відбудеться вже у цю п’ятницю 5-го квітня у музеї сучасного українського мистецтва «Корсаків». Варто наголосити, що цього року Волинська область планує залучити величезну кількість волонтерів для збору коштів, оскільки кардіологічне обладнання є дуже дороговартісним та життєвонеобхідним.

Волонтерів зі скриньками Ви зможете зустріти на вулицях міста вже під час фіналу всеукраїнської благодійної акції 5-го травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus