USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Дитсадки дозволять відкрити з 25 травня, – МОЗ

19 Травня 2020 21:58
Уряд дозволить з 25 травня відновлювати роботу дошкільних закладів, які потрапляють у 2 етап виходу з карантину.

Про це повідомив заступник міністра охорони здоров’я головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко, пише Укрінформ.

«Ми прив’язали відкриття дитячих садочків та запуск громадського транспорту, для того, щоб можна було працювати та було де залишати дітей. Дошкільні заклади будуть відкриватися за певних умов. Вони опубліковані на сайті МОЗ для громадського обговорення. Ми прагнемо зібрати всі слушні рекомендації від батьків, власників дитячих садочків та МОН. Здоров’я батьків та дітей – в пріоритеті», – сказав Ляшко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯК ПРАЦЮВАТИМУТЬ ДИТСАДКИ, ГОТЕЛІ ТА ГРОМАДСЬКИЙ ТРАНСПОРТ ПІСЛЯ 22 ТРАВНЯ: ПРОЄКТ РЕКОМЕНДАЦІЙ МОЗ

Раніше 19 травня під будівлею Кабінету міністрів у Києві зібралося кілька десятків протестувальників, які вимагали дозволити роботу дитячих садків в Україні.

Як повідомлялося, уряд з 12 березня запровадив в Україні карантин з метою протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19. Зокрема, було закрито заклади торгівлі, крім продуктових магазинів, аптек, автозаправок і банків. Зупинено роботу метрополітенів у Києві, Харкові та Дніпрі, рух наземного транспорту в містах, припинено міжміське і міжобласне автомобільне, залізничне і авіасполучення.

З 28 березня Україна повністю закрила кордон для регулярного сполучення, в тому числі авіаційного.

Кабінет міністрів продовжив дію карантину до 22 травня, але з 11 травня обмеження були ослаблені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Валентина Показати IP 19 Травня 2020 23:21
Як не соромно писати про пріоритет здоровя чийогось! А працівники дошкільних закладів що скоти? Їх здоровя, виявляється, Ляшка не турбує!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus