USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Дитсадок в селі Пулемець отримав нові меблі

22 Березня 2018 19:19
Оновлення дитячого садка у селі Пулемець Шацького району відбулося завдяки реалізації проекту «Дитячий садок чекає на малечу».

Ініціативу громади у створенні затишної атмосфери для діток підтримала депутат Шацької районної ради від партії «УКРОП» Світлана Іванюк. За підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та жителів села у Пулемецькому садку тепер п’ять нових кухонних столиків та дванадцять стільців для дітей, а також гарна шафа для посуду, повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

«До мене звернулися активні батьки із пропозицією сприяти у придбанні нових меблів для дошкільного закладу, – розповідає депутат. – Не могла залишитися байдужою до проблем рідного села, тому заручившись підтримкою громади, підготувала проект на розгляд Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Тепер малеча зручно почувається у дитячому садку, і батьки від цього дуже задоволені».

Презентація проекту відбулася за участю голови Шацької районної ради, укропівця Сергій Карпука.

«Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» демонструє бажання допомогти людям, вирішити максимум питань для розвитку громад та покращення життя селян, навіть у віддалених куточках Волині. Придбання меблів для зручності діток – це турбота про їхнє майбутнє», – зазначив керівник районної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus