USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Економія – до 50%. Модернізацію дев’яти садочків та школи в Луцьку завершать до 1 вересня

14 Серпня 2021 15:13
Модернізацію десяти освітніх закладів у Луцьку за програмою НЕФКО-3 завершать до 1 вересня.

Про це під час свого щотижневого звіту розповів Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Зі слів мера, цього тижня перевірили, які відбувається завершення робіт у дев’ятьох дитячих садочках та в КП «Луцький навчально-виховний комплек сзагальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 10 – професійний ліцей Луцької міської ради».

«У чотирьох садочках роботи вже фактично завершили. Під час цих робіт відбувається капітальне утеплення фасаду, утеплення даху та заміна вікон і дверей на енергозберігальні, ремонт цоколю й інші супутні роботи. Ефект від цих покращень є значним, це допомогає зекономити від 30% до 50% бюджетних коштів в умовах постійного зростання вартості газу та електроенергії. Ми найняли групу архітекторів, які розробили індивідуальний дизайн фасаду для кожного закладу, тому це ще й питання естетики», - зазначив Ігор Поліщук.

Міський голова наголосив, що ремонтні роботи в десятьох зазначених навчальних закладах завершать до 1 вересня 2021 року.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus