USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Екс-поліцейський, який п’яним влаштував перегони з патрульними, проігнорував суд

18 Травня 2017 11:53
Колишній поліцейський Ківерцівського відділу поліції Віталій Алексюк проігнорував перше судове засідання. Зауважимо, що справу мали розглядати у Ківерцівському районному суді та за клопотанням правопорушника розгляд перенесли в Луцький міськрайонний суд.

Нагадаємо, що Віталій Алексюк був пійманий патрульними поліцейськими у ніч з 10 на 11 березня 2017 року за кермом авто на іноземній реєстрації у стані алкогольного сп’яніння. Патрульні помітили його на вулиці Набережній у Луцьку, той порушував правила дорожнього руху та спинили. Та коли правоохоронці підходили до авто, водій почав втікати. Погоню за ним вело кілька екіпажів патрульної поліції Луцька. Проте правоохоронцям вдалося наздогнати його аж у Ківерцях після того, як той побив поліцейську машину. Згодом виявилося, що він на той час був – начальником Сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського району. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння, що підтвердив алкотестер Drager. З ним в салоні авто сиділа поліцейська Юлія Романюк – дільничний офіцер Ківерцівського відділу поліції.

Інцидент викликав резонанс у громадськості, після чого активісти революційних організацій приїхали до Ківерцівського відділку поліції із вимогами провести службове розслідування і звільнити обох поліцейських.

ЧИТАТИ ЩЕ: СУДДЮ СІВЧУКА ВИЗНАЛИ ВИННИМ У П'ЯНІЙ ЇЗДІ, АЛЕ НЕ ПОКАРАЛИ

На Алексюка було складено два адміністративні матеріали за ст. 122-2 та ч. 2 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відтак, справу передали у Ківерцівський районний суд, яку розглядав голова суду Олександр Костюкевич, але її перенаправили до Луцького міськрайонного суду за клопотанням правопорушника. Цікаво відзначити, що за розгляд взявся суддя Андрій Сівчук, який донедавна сам оскаржував таке ж правопорушення, але вину його визнали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
1234321 Показати IP 18 Травня 2017 12:38
Відмазують, строк давності закінчиться скоро.
777 Показати IP 18 Травня 2017 16:46
правильно писать.положил на суд.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus