USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Екс-соратник Януковича придбав одну з найдорожчих яхт у світі

6 Листопада 2017 20:56
Колишній “компаньйон” президента-втікача Антон Пригодський володіє розкішною яхтою в 37 метрів за 13 млн євро.

Про це повідомляє Народна Правда з посиланням на “Документи з райських островів”, які провівши розслідування оприлюднили журналісти з 67 країн світу

Відзначимо, що Пригодницький раніше вважався “сірим кардиналом” правлячої “Партії регіонів”, яка перестала існувати в країні після Революції гідності. Велика частина “регіоналів”, яка не втекла з країни – створила нову політичну силу “Опозиційний блок”.

Так, за даними з вищезазначених документів, колишній “сірий кардинал” ПР ще в 2013 році відкрив свою компанію на Мальті, а в 2014 на її рахунках з’явилося 5,5 млн євро. На цю ж фірму і була куплено вищезгадане судно під назвою Santa Maria T. Також вдалося дізнатися і вартість яхти. Для цього, журналістам довелося представитися потенційними замовниками з України. Так, вартість подібного судна варіюється в межах 13,2 млн євро.

Ця сума не охоплює податок на додану вартість. Для того, щоб пересуватися по воді власник яхти також повинен був заплатити вищезгаданий податок. Внесок для такої яхти склав би приблизно 30% від вартості судна. Через те, що Santa Maria T була куплена через мальтійський офшор її власник не платив ПДВ.

Читайте ще: «РАЙСЬКІ ДОКУМЕНТИ»: ЯК НАЙБАГАТШІ ТА НАЙВПЛИВОВІШІ УХИЛЯЛИСЯ ВІД ПОДАТКІВ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus