USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Ексгенерала СБУ підозрюють у збагаченні на 33 млн

3 Травня 2024 16:14
Колишньому посадовцю Служби безпеки України повідомили про підозру в незаконному збагаченні на 32,7 млн грн.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

У повідомленні не вказано ім’я чиновника, але з огляду на заблюрене фото і опис, ідеться про ексгенерала СБУ Андрія Наумова, передає Кореспондент.

«За процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора повідомлено про підозру колишньому начальнику Головного управління внутрішньої безпеки СБУ у незаконному збагаченні (ст. 368-5 КК України)», – зазначається в повідомленні.

В Офісі генпрокурора зазначили, що з червня 2019 року по липень 2021 року, перебуваючи на військовій службі за контрактом осіб офіцерського складу в СБУ, він «набув необґрунтовані активи на суму 32,7 млн грн». Мова про елітні автівки та готівкові кошти.

Читати ще: Задовго до війни Росія створила мережу таємних агентів у правоохоронних органах та СБУ, – Reuters

Як відомо, в січні 2024 року Андрій Наумов, якого звинувачували у відмиванні коштів, вийшов із в’язниці Сербії.

Додамо, що НАЗК, за результатами моніторингу способу життя виявило ознаки корупційного кримінального правопорушення у колишнього начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова на суму понад 32,7 млн гривень.

Як інформували, колишнього генерала, який очолював Головне управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова затримали у 2022 році в Сербії. Напередодні повномасштабного вторгнення Росії він втік із України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus