USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Експерти назвали головні труднощі віддаленої роботи

21 Січня 2021 20:00
Аналітики платформи управління проектами для команд Asana назвали головні перешкоди для продуктивної віддаленої роботи.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на портал Asana.

Експерти з'ясували, що у зв'язку з переходом на віддалену роботу співробітники компаній стали витрачати на 60 відсотків більше часу на пошук інформації, наради та координацію процесів, а не безпосередньо на саму роботу. На їхню думку, продуктивності заважають три речі: великий обсяг завдань, безліч електронних листів і повідомлень, а також зустрічей і дзвінків.

В опитуванні взяли участь 13 тисяч працівників компаній різного рівня з Австралії, Франції, Німеччини, Японії, Сінгапуру, Великобританії та США.

Дослідження також показало, що більшість (87 відсотків) співробітників стали працювати допізна і затримуватися. Для порівняння, якщо у 2019 році вони були на роботі 242 години, то у 2020-му - 455 годин.

З'ясувалося, що в міру збільшення робочого дня багатьом співробітникам стало складно перемикатися від роботи на домашні справи, сім з десяти опитаних зізналися, що хоча б раз за минулий рік відчували емоційне вигорання.

Це не єдині психологічні проблеми тих, хто працює з дому.

Майже дві третини (62 відсотки) опитаних у 2020 році зазнали "синдрому самозванця", найчастіше з цим стикалися ті, у кого є діти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus