USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українці стали на 83% частіше шукати віддалену роботу. Дослідження

21 Травня 2020 08:44
Кількість запитів «віддалена робота» зросла на 83%, у топ найпопулярніших пропозицій з віддаленої зайнятості увійшли Instagram-фахівці, оператори та менеджери з продажу.

Про це свідчать результати дослідження OLX Робота, пише Економічна правда.

Найпопулярнішими за кількістю оголошень у квітні стали офіс-менеджери. У цьому місяці таких пропозицій для віддаленої праці на OLX Робота стало майже вдвічі більше.

"Зазвичай до обов’язків, які потрібно виконувати з дому, входять прийом дзвінків та електронної пошти, ведення документообігу. У другий весняний місяць таким спеціалістам в середньому по Україні пропонували 10 тис грн", – йдеться у повідомленні.

Також популярна пропозиція – робота оператором.

Обов’язки на цій посаді включають прийом чи здійснення дзвінків, або онлайн-спілкування із клієнтами.

«У квітні в порівнянні з лютим кількість оголошень з пошуку спеціалістів зросла більш як вдвічі, а оплата цієї праці стабільна – в середньому 12,5 тис. грн», – додали в OLX Робота.

У квітні оголошень про пошук Instagram-фахівців стало на 72% більше. Серед вимог – ведення акаунтів у соцмережі, роботу з контентом, написання постів.

Платити за креативну роботу по всій Україні готові в середньому 19,5 тис грн на місяць.
«Працедавці також активізувались у пошуку менеджерів з продажу, й у квітні порівняно з останнім місяцем зими стали шукати їх на 42% частіше. З дому фахівці можуть легко контактувати з клієнтами, й отримувати в середньому 12,5 тис грн», – свідчать результати дослідження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пилип Орлик Показати IP 21 Травня 2020 09:00
Це де ви бачили на Заході України такі великі зарплати: офіс менеджер 10000 грн., менеджер з продажу 12500 грн., а продавець 29250 грн. Як на мене мабуть тільки у Київі. Навіть у Львові таких зарплат немає. Для чого це писати. Ось я наприклад шукаю роботу, у Луцьку мені пропонують офс менеджер 6000 грн., продавець касир 8000 грн., ось і вся зарплата.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus