USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Колишнього генпрокурора, який хотів виїхати з України, не пропустили прикордонники

14 Березня 2022 23:31
Колишній генеральний прокурор Руслан Рябошапка представився багатодітним батьком, намагаючись втекти з України. Проте його не випустили прикордонники.

Про це повідомив народний депутат від «Слуги народу» Макс Бужанський у Телеграм-каналі.

«Життя прекрасне і дивовижне. І іноді вона дає шанс стати героєм. Останній шанс. Саме такий шанс отримав щойно ексгенеральний прокурор Рябошапка, залишений нами 2,5 години тому в момент безстрашної втечі з Батьківщини через КПП Косино. Відчайдушний захисник Вітчизни представився не тільки Рябошапкою, а й батьком трьох дітей. І це давало йому підставу покинути Україну», – повідомив нардеп.

Читати ще: Екслюзив: список народних депутатів України, які виїхали за кордон

За його словами, «Рябошапка не зміг пред’явити дітей, яких кудись супроводжував за кордон, і показати хоч якийсь документ, що підтверджує, що він їхній батько або хоча б мати». При цьому він вказав, що прикордонники дві години перевіряли експрокурора, після вирішили заборонити йому перетин кордону.

«Тому що Україна своїх не кидає, друзі!!! Що ж, мабуть доведеться перекваліфікувати назад в управдоми. До речі, призовний вік дозволяє Руслану Георгійовичу командувати десантно-штурмовою бригадою хоч завтра! Присвячую цей вечір всім справжнім прокурорам, гарного вам настрою, друзі!!»- підсумував Бужанський.

Як повідомляли, 12 березня у пункті пропуску «Могилів-Подільський» відмовили у виїзді з України чоловікові, в документах якого значилося, що його комісували нібито через вагітність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 15 Березня 2022 03:20
усіх прокурорів разом з суддями на передову - у них чудові зарплати,пенсії, діляночки від держави, квартири,маєтки, хабарі . Їм є що захищати, хай відпрацьовують.
Анюта Цицюк Показати IP 15 Березня 2022 08:09
Зайця випустіть хай їде з богом шоб я його тільки небачила.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus