USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Електронні квитки на проїзд запровадять у Луцьку

10 Липня 2013 16:43
За допомогою зарплатних карток розраховуватимуться за проїзд у маршрутках у Луцьку.

Про це 10 липня під час круглого столу на тему «ЦНАП як інноваційний механізм обслуговування громади міста.
Розвиток електронної демократії в Луцьку» повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк, пише Волинський інформаційний портал.

Так, одним із напрямків покращення роботи нової установи (про що свідчить зменшення кількості звернень місцевих жителів з приводу поганого курсування маршрутних таксі у місті) є удосконалення системи «МАК».

За словами Анатолія Миронюка, вже з 1-го серпня в салонах маршрутівок будуть озвучуватися усі зупинки, а до Дня Незалежності планують встановити два електронні інформаційні монітори, на яких буде висвітлюватись рух громадського транспорту.

Крім того, навіть буде вказуватись час запізнення маршрутівок. «Все буде транслюватись у реальному часі», - наголосив управлінець.

Наступним же кроком буде запровадження електронних квитків, які повинні полегшити роботу водія маршрутки та зробити проїзд більш комфортним.

Розраховуватись будуть за допомогою зарплатних карток. Проблема, за словами Анатолія Миронюка, полягає поки що лиш у відсутності договорів із банками. Також він зауважив, що такі системи є інновацією в Україні.

«Такі технологічні новинки не має жодне місто в Україні. Є щось схоже у Дніпропетровську, але базується на системі «GPS», - додав Миронюк.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Мішка Показати IP 10 Липня 2013 17:08
"маршрутівок" - що за слово таке? ))))) Я шокований!!!!!!!!!!!!!!!
ViNaPa Показати IP 10 Липня 2013 17:15
ди*іли,це точно, що не одне місто не зробило проблему з маршрутними перевезення номер 1, як у нас зробили. тільки те і роблять, що інновація придумують, а вони всі до д-у-п-и.
пасажир Показати IP 10 Липня 2013 17:16
А зарплатні картки будуть від Приватбанку. Спасіба, Микола Ярославовичу, за таку радість!
валя Показати IP 10 Липня 2013 17:54
а якщо я домогосподарка то мене безплатно будуть возити? І діток моїх теж? ще не в одному місті немає такої дурості. Є проблеми, а наша влада хоче перед іншими містами похвалитись.
Місцевий Показати IP 10 Липня 2013 21:07
Класна ідея! Молодці!!! Заходиш в маршрутку, вставляєш картку, набираєш код, кладеш картку в кишеню - той що стоїть поруч запам'ятовує код, витягує картку з кишені в набитій маршрутці... Це один з варіантів оплати. Краще б заключили контракти з мобільними операторами. Зайшов в маршрутку - відправив смс на певний номер, наприклад, з номером маршрутки і все. Це надійніше. В тій самій Польщі працює така система. Якщо хтось захоче перевірити - показав смску - номер маршрутки та час відправлення. Інший варіант - електронний проїзний. Людина отримує персональну картку (видавати її повинні в банках, установах тип того). При вході провів через апарат і те саме при виході - відповідно зайшов і вийшов - поїздка відбулася. На номер картки нарахувалася вартість проїзду. В кінці місяця за кількість поїздок іде проплата як за телефон (це якщо для людей) або передплата як за мобілку і знімає відповідно з картки гроші (якщо ж немає довіри і мають людей за бидло). Якщо ж маршрутка обламалася, то це проблеми перевізника.
Окс Показати IP 10 Липня 2013 23:32
Які інноваційні ідеї можуть бути в такого нездари як Миронюк, який 19 років проспав на автозаводі чи КРЗ?
Корінний лучанин Показати IP 10 Липня 2013 23:34
Ну навіщо сюди ліпити зарплатні картки! Ще цього не вистачало!!! Випускайте певні картки на певну суму, на певну кількість проїздів - ТАК БУДЕ ЗРУЧНІШЕ, а зарплатні картки будуть цілішими і менше будуть губити і красти!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus