USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Електропідстанція в Луцьку горіла через будівельників, – ЗМІ

4 Липня 2017 23:19
Важка будівельна техніка пошкодила кабель під час земляних робіт на проспектів Волі. Пошкодження кабелю під напругою 10 кВ призвело до короткого замикання.

Про це пише Район.Луцьк.

Вимикач на ПС-110 кВ «Луцьк-101», що на вулиці Глушець поряд зі Старим ринком, не відімкнувся з незрозумілих причин. У комірці вимикача почалася пожежа, яку вдалося локалізувати і уникнути надто великих матеріальних збитків.

Усі рятувальні служби розповіли журналістам про проблемний доїзд великої пожежної та іншої техніки в базарний день. Також проблемним є велике скупчення людей на такій невеликій відстані від підстанції, яка є досить небезпечним об'єктом.

Нагадаємо, загоряння у будівлі з трансформаторами сталося сьогодні, 4 липня. Через це центральна частина міста залишилась без електропостачання.

На місце події прибули три пожежні автомобілі та патрульна поліція, медики та спеціальні служби, які більше години боролися з пожежею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Петро Показати IP 5 Липня 2017 07:14
Дорогу базарникам доведеться звільнити тепер, як і прилеглі до підстанції "новобудови".
o_O? до Петро Показати IP 5 Липня 2017 08:03
Мали ті базарнтки всіх в одному місці, як торгували, так і будуть торгувати де попало. В них на всі біди одна відповідь "тиск на бізнес".
Хлопи з парку до Петро Показати IP 5 Липня 2017 08:14
ой навряд чи це вдасться
Прохожий до Петро Показати IP 5 Липня 2017 10:44
Ги-ги! ...і парковочні парапети зі стовпами посередині дороги на вїзді.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus