USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Енергозбереження на Волині: чи отримають державні кошти заклади охорони здоров’я

27 Вересня 2018 14:14
Представників закладів охорони здоров’я Волинської області закликали впроваджувати заходи з енергозбереження за рахунок державного фонду регіонального розвитку.

Про це йшлося 27 вересня під час засідання колегії управління охорони здоров’я облдержадміністрації.

Заступник начальника відділу організації надання медичної допомоги та режимно-секретної роботи управління охорони здоров’я облдержадміністрації Валерій Кацаман наголосив на важливості комплексного вирішення питання енергозбереження.

Як зазначив заступник, певний період система енергозбереження в закладах охорони здоров’я реалізовувалася за кошти від Кіотського протоколу, однак зараз є інший варіант комплексного вирішення.

«Енергозбереження – це не заміна вікон, не утеплення даху, не утеплення фасаду, це комплексна система підходу до таких питань. Для того, щоб комплексна система була вирішена, то потрібно брати участь у інвестиційних програмах за рахунок державного фонду регіонального розвитку. Є така можливість взяти участь за умови співфінансування. Ці правила прописані і якщо буде потрібна консультація на рівні управління охорони здоров’я, то відповідні спеціалісти допоможуть технологічно це завести», - наголосив посадовець.

Валерій Кацаман додав, що Волинський обласний онкологічний диспансер та обласне територіальне медичне протитуберкульозне об’єднання вже подали свої пропозиції і вони вже перебувають в обробці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus