USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Більшість медичних закладів Волині мають проблеми з протипожежною сигналізацією

17 Грудня 2019 14:51
Не допустити закриття лікарень через порушення протипожежної безпеки просить депутат Волиньради.

Про це йшлося під час пленарного засідання 27 сесії Волинської облради 17 грудня.

Депутат Михайло Бегаль у своєму зверненні порушив питання протипожежної безпеки закладів охорони здоров’я. Питання, з його слів, важливе, адже, до прикладу, у Ратному був прецедент, коли рятувальники закрили школу, було багато судової тяганини, поки школа не запрацювала знову. Медичні заклади, зі слів депутата, у 95% випадків мають аналогічні проблеми з протипожежною безпекою. Коштів на вирішення проблеми немає, адже йдеться про сотні мільйонів гривень. Отже, депутат попросив, голову облради, аби з боку надзвичайників не було «наїздів» на лікарні.

Своєю чергою, голова облради Ірина Вахович запевнила, що протягом двох попередніх років пріоритетом для закладів освіти та охорони здоров’я було встановлення протипожежної сигналізації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus