USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Факт забруднення земель поблизу Поворська розслідує прокуратура

5 Травня 2017 18:06
Ковельська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом забруднення земель (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 239 КК України) на території урочища «Тища» неподалік села Поворськ Ковельського району відходами тваринного походження.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено після надходження до Ковельського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області 5 травня 2017 року колективного звернення громадян з приводу того, що на території урочища невідомі особи розвантажили близько 15 вантажних автомобілів з такими відходами.

Триває досудове розслідування, під час якого вживаються всі заходи задля забезпечення проведення необхідних слідчих дій, спрямованих на прийняття законного і обґрунтованого рішення у кримінальному провадженні.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «ЖИВІ ЛЮДИ ПРОТИ МЕРТВИХ ТВАРИН»

Нагадаємо, через катастрофічну ситуацію на ветсанзаводі мешканці Ковеля та прилеглих сіл також перекривали міжнародну трасу Ковель-Ягодин. Люди скаржилися, що їх дістали бездіяльність та ігнорування влади, постійні відписки, тож єдиний вихід – вийти на протест. Та наголошували, що народний депутат Степан Івахів, який би мав лобіювати інтереси людей, що його вибрали, та голова Волинської ОДА Володимир Гунчик - абсолютно байдужі до проблеми людей.

Варто додати, через повільні темпи ліквідації наслідків екологічного лиха, яке трапилось через діяльність ковельської філії ДП «Укрветсанзавод», ковельчани погрожують знову перекрити міжнародні автошляхи.

19 квітня заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук письмово пообіцяв пікетувальникам у Ковелі, що до 28 квітня рештки з території ветсанзаводу вивезуть. В іншому випадку чиновник пообіцяв піти у відставку.

Варто додати, розвантаженням фур з відходами з ветсанзаводу, які намагалися таємно захоронити у Турійському районі, керував саме Сергій Кошарук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
думка Показати IP 5 Травня 2017 18:25
Як відомо мова була про те, щоб захоронення робити на полігоні поодаль від сіл де живуть люди і є земельні ділянки, тому цим всім повинна займатись поліція і прокуратура но не не Гузь піаритись!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus