USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

ФАП у селі Гайове отримав подарунки від Фонду Ігоря Палиці

11 Грудня 2018 16:21
Медичне устаткування передав ФАПу в селі Гайове Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Про це повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

«Медичне обладнання у нас дуже застаріле, - розповідає завідувачка ФАПу Наталія Стахник. – Більшість з нього купували ще десятки років тому, коли відкрили ФАП. Тому, дізнавшись, що Фонд Ігоря Палиці допомагає ФАПам, вирішила звернутися по допомогу. Цими днями ми отримали подарунки – тонометр, інгалятор, ростомір дорослий та вагу для немовлят. Тому щиро дякуємо Фонду за подарунки».

У селі, де проживає понад 400 людей, близько 80 – діти та підлітки віком до 14 років. Тож люди поважного віку радіють можливості поміряти тиск, а молоді мами йдуть до ФАПу, аби зважити діток, поміряти ріст.

«Приємно, що у нас такі активні люди, які дбають про здоров’я місцевих жителів, - стверджує представниця Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». – Бо тільки разом ми зможемо подбати про медичні заклади, про проведення необхідних ремонтів, забезпечення медичними інструментами. Тільки разом ми побудуємо Україну – сильну, щасливу, заможну».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus